Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Πάει για 12/10 το φινάλε στο πρωτάθλημα ΝΒΑ!

Η σεζόν του ΝΒΑ θα ολοκληρωθεί το αργότερο στις 12 Οκτωβρίου.

Αρκετά μεγάλο χρονικό περιθώριο για να ολοκληρωθεί η σεζόν στο ΝΒΑ αποφάσισε να δώσει η λίγκα.

Σύμφωνα με το ESPN, το προτεινόμενο πλάνο προβλέπει ολοκλήρωση του πρωταθλήματος το αργότερο στις 12 Οκτωβρίου με την διεξαγωγή έβδομου τελικού (εφόσον χρειαστεί).

Ο Άνταμ Σίλβερ θα παρουσιάσει την Πέμπτη προς ψήφιση στις ομάδες το τελικό πλάνο για την ολοκλήρωση της περιόδου. Θα απαιτείται να συμφωνήσουν τα 3/4 των ομάδων, αλλά εκτιμάται πως θα εξασφαλιστεί η συναίνεση.

Όπως έχει διαρρεύσει, το πρωτάθλημα θα αρχίσει από τις 31 Ιουλίου στο Ορλάντο και ρυθμίζονται οι τελευταίες λεπτομέρειες για το σύστημα διεξαγωγής. Πληροφορίες αμερικανικών ΜΜΕ αναφέρουν πως θα περιλαμβάνονται αγώνες κανονικής περιόδου, μια διαδικασία πρόκρισης στα playoffs (που θα ονομάζεται… play in) και ακολούθως τα playoffs με τη μορφή που τα γνωρίζουμε.

Στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος θα συμμετέχουν 22 ομάδες, καθώς πέρα από τις 16 που είναι αυτή τη στιγμή στην οκτάδα Ανατολής και Δύσης θα συμμετέχουν και άλλες έξι που είναι στην διεκδίκηση του «εισιτηρίου» για τα playoffs. Σε αυτές τις ομάδες φαίνεται πως θα περιλαμβάνονται Πέλικανς, Μπλέιζερς, Σπερς, Κινγκς, Σανς (από τη Δύση) και Γουίζαρντς (από την Ανατολή).

Εκτός συνέχειας πρωταθλήματος αναμένεται να μείνουν οι Τίμπεργουλβς, Γουόριορς, Χόρνετς, Μπουλς, Νικς, Πίστονς, Χοκς και Καβαλίερς.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button