Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Η ΑΕΚ εξέτασε τον Βραζιλιάνο Λίνκολν»

Η ΑΕΚ εξέτασε την περίπτωση του 22χρονου Λίνκολν Ολιβέιρα ντος Σάντος.

Η ΑΕΚ εξέτασε την περίπτωση του 22χρονου Λίνκολν Ολιβέιρα ντος Σάντος.

Αυτό υποστηρίζει το βραζιλιάνικό «uol.com.br», σύμφωνα με το οποίο η ΑΕΚ ενδιαφέρθηκε για την περίπτωση του επιθετικού μέσου της Σάντα Κλάρα.

Ο 22χρονος Βραζιλιάνος έκανε μία γεμάτη σεζόν με την Σάντα Κλάρα στην Πορτογαλία, στην οποία αγωνίστηκε ως πουλήθηκε από την Γκρέμιο και οι Βραζιλιάνοι πιστεύουν πως μπορούν να βγάλουν χρήματα από την πώληση του (καθώς κατέχουν ποσοστό μεταπώλησης).

Παρόλα αυτά όπως τονίζει το ΜΜΕ δύσκολα θα προχωρήσει η περίπτωση του για την ΑΕΚ, καθώς φαβορί είναι η Πόρτο. Παράλληλα εκτός από την Ενωση ενδιαφέρον για τον Λίνκολντ έδειξε και ο Ολυμπιακός, αλλά και η Γαλατασαράι.

«Ο μέσος Λίνκολντ, 22 ετών, βρίσκεται στο στόχαστρο τεσσάρων ομάδων της Ευρώπης. Μετά από μία καλή σεζόν στη Σάντα Κλάρα της Πορτογαλίας ο παίκτης μπορεί να αποφέρει κέρδος στην Γκρέμιο η οποία κατέχει το 20% των οικονομικών δικαιωμάτων του. Ξεκίνησε στην ομάδα του Πόρτο Αλέγκρε, την οποία εγκατέλειψε οριστικά το 2019. Πριν είχε δανεισμούς σε Ριζερσπόρ από Τουρκία και Αμέρικα ΜG. Για την Σάντα Κλάρα αγωνίστηκε σε 34 την προηγούμενη σεζόν και έβαλε ένα γκολ, ενώ αυτή τη σεζόν είχε 24 παιχνίδια και ένα γκολ και εκλέχθηκε κα «παίκτης του μήνα» αρκετές φορές. Ηταν βασικός σε μία ομάδα που ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα στην 6η θέση. Σύμφωνα με τις πληροφορίες το κυριότερο ενδιαφέρον για τον Λίνκολν το έχει εκφράσει η Πόρτο. Η ομάδα θα μπορούσε να τον δώσει αμέσως πάλι δανεικό στην Σάντα Κλάρα, ώστε να πάρει παιχνίδια στο τοπικό πρωτάθλημα. Παράλληλα ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ από την Ελλάδα, αλλά και η Γαλατασαράι, από την Τουρκία, διερεύνησαν την περίπτωση του». Ο Λίνκολντ έχει στην καριέρα του κλήσεις από την Κ17 της Βραζιλίας, την φανέλα της οποίας είχε φορέσει 11 φορές και είχε σκοράρει 4 γκολ. Μπορεί να αγωνιστεί πίσω από τον επιθετικό, αλλά και στις δύο άκρες, ενώ το καλό του πόδι είναι το αριστερό. Η Γκρέμιο τον πούλησε το καλοκαίρι του 2019 στην Σάντα Κλάρα έναντι 500.000 ευρώ.

Πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button