Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Έρχεται στη Λαμία ο Περέιρα!

Στην πόλη της Λαμίας θα βρεθεί ο Επικεφαλής Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Βίτορ Περέιρα.

Διαβάστε την ανακοίνωση της Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Φθιώτιδας:

Προς : τον Πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας των Τοπικών Ερασιτεχνικών Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας, Λάρισας, Καρδίτσας, Τρικάλων, Φθιώτιδας, Ευρυτανίας, Φωκίδας και Θεσσαλίας.

Περιφέρεια Κεντρικής Ελλάδος – Φθιώτιδα
Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Στα πλαίσια της διάγνωσης της πραγματικότητας της διαιτησίας από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, και κατόπιν της αποστολής του ερωτηματολογίου για την Εθνική Έρευνα, η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας οργανώνει, σε συνεργασία με τη δική σας Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων, εννέα Περιφερειακές Συναντήσεις σε όλη την Ελλάδα, στην οποία σας προσκαλούμε να πάρετε μέρος.

Σε αυτή τη συνάντηση προσκαλούνται οι εκπρόσωποι των Επιτροπών Διαιτησίας της Πιερίας, Λάρισας, Καρδίτσας, Τρικάλων, Φθιώτιδας, Ευρυτανίας, Φωκίδας και Θεσσαλίας.

Κάθε Επιτροπή Διαιτησίας δύναται να εκπροσωπείται από μία αποστολή τριών προσώπων αποτελούμενη από τον Πρόεδρο της Επιτροπής, ένα δεύτερο μέλος της, καθώς και τον τοπικό εκπαιδευτή ως επικεφαλής της Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης.

Η συνάντηση θα λάβει χώρα στις 24 Νοεμβρίου 2017, από τις 17:00μμ ως τις 19:30μμ*στη Λαμία.Τόπος διεξαγωγής: Αίθουσα Εκπαίδευσης Διαιτητών Φθιώτιδας. Διεύθυνση: Λυκούργου 6, Λαμία * (Η ώρα ενδέχεται να αλλάξει ανάλογα με τις ανάγκες των παρευρισκομένων).

Επιπροσθέτως, σχετικά με την ατζέντα της συνάντησης, σας ζητούμε επίσης, αν επιθυμείτε, να συμπεριλάβετε μερικά θέματα που θα θέλατε να συζητηθούν.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.

Αναμένουμε με ανυπομονησία να λάβουμε νέα σας.

Επικεφαλής Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Vitor Melo Pereira

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button