Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

«Έκλεψε» τον βαθμό ο Ολυμπιακός Λαμίας!(pics)

Με γκολ στο τέλος του αγώνα ο Ολυμπιακός Λαμίας, πήρε σπουδαία ισοπαλία στην έδρα του Μαγνησιακού.

Στο εξ΄αναβολής αγώνα της 16η αγωνιστική της Β΄Φθιώτιδας ο Μαγνησιακός φιλοξένησε στο γήπεδό του τον Ολυμπιακό Λαμίας, με τον οποίο και αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1.

Η αναμέτρηση ήταν κανονικά να διεξαχθεί το Σάββατο 24/2 αλλά λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου αναβλήθηκε και πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 15:30.

Η ομάδα του Μαγνησιακού, η οποία καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα είχε τον έλεγχο, κατάφερε και προηγήθηκε στο παιχνίδι στο 45΄όταν ο Παπακώστας με ψιλοκρεμαστό σουτ έκανε 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο φιλοξενούμενος Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι οι παίκτες της Μαγνησίας μπήκαν νωρθά στο παιχνίδι και πραγματοποιήσε κάποιες καλές ευκαιρίες για γκολ.

Στο 80΄ο κεντρικός αμυντικός των γηπεδούχων, Γιάννης Λέβας έχασε σπουδαία ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του, αλλά στο σουτ που επιχείρησε το δοκάρι του είπε «όχι» και το 1-0 παρέμεινε.

Έως το 86΄όπου μετά από μία ασυννεοησία στην άμυνα της Μαγνησίας, το αμυντικό χαφ του Ολυμπιακού Λαμίας με κεφαλιά «κρέμασε» τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έκανε το τελικό 1-1.

Αμφότερες και οι δύο ομάδες είχαν παράπονα από τον διαιτητή του αγώνα κ. Τσιγαρίδα, ο οποίος έδειξε από την αρχή ότι είχε «χάσει» το παιχνίδι, αφήνοντας σκληρά μαρκαρίσματα, χωρίς φάουλ ή κάποια κάρτα, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να «ανάψει» αρκετά.

Μείνετε συντονισμένοι στο LamiaSports θα ακολουθήσουν φωτογραφίες του αγώνα και βίντεο

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button