Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ξανά για Αλεχάντρο Αρίμπας ο Άρης!

Νέα κρούση του Άρη, στον 32χρονο αμυντικό της Οβιέδο με θητεία σε Ράγιο, Οσασούνα, Ντέπορ και Σεβίλλη για την θέση του τέταρτου στόπερ.

Νέα κρούση του Άρη, στον 32χρονο αμυντικό της Οβιέδο με θητεία σε Ράγιο, Οσασούνα, Ντέπορ και Σεβίλλη για την θέση του τέταρτου στόπερ.

Η ανάγκη κάλυψης των θέσεων στο κέντρο της άμυνας φέρνει εκ νέου στο προσκήνιο μια περίπτωση που έχει στη λίστα του ο Άρης εδώ και δυο μήνες. Ο λόγος για τον Αλεχάνδρο Αρίμπας που ήταν από την αρχή μια από τις βασικές επιλογές τόσο του σκάουτινγκ, όσο και του τεχνικού τιμ.

Οι κιτρινόμαυροι σύμφωνα με πληροφορίες κατέθεσαν νέα βελτιωμένη πρόταση στον Ισπανό κεντρικό αμυντικό και περιμένουν. Ο Αλεχάνδρο Αρίμπας την τελευταία διετία φόρεσε τη φανέλα της Οβιέδο στην LaLIiga 2. Είναι γεννημένος στη Μαδρίτη την πρωτομαγιά του 1989 και έχει ύψος 1,82. Είναι δεξιοπόδαρος κεντρικός αμυντικός που έμαθε ποδόσφαιρο στα τμήματα υποδομής της Ράγιο Βαγιεκάνο με την οποία έκανε και τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στην 2η κατηγορία και την βοήθησε να επιστρέψει το 2011 στη μεγάλη κατηγορία.

Με την Ράγιο μέτρησε 77 συμμετοχές και δυο γκολ πριν μετακομίσει στην Οσασούνα. Στην Παμπλόνα σε δυο σεζόν (12-14) κατέγραψε 73 συμμετοχές (τις 71 ως βασικός) με τρία γκολ. Ο υποβιβασμός της Οσασούνα τον οδήγησε τον Ιούλιο του 2014 στη Σεβίλλη. Έκανε 18 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά δεν ήταν στην αποστολή του τελικού του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στην Ντνίπρο.

Στο τέλος της σεζόν μεταπήδησε στην Λα Κορούνια, τη φανέλα της οποίας φόρεσε για 2,5 χρόνια κάνοντας 60 συμμετοχές με τέσσερα γκολ. Τον Δεκέμβριο του 2017 βγήκε για πρώτη φορά εκτός Ισπανίας για να αγωνιστεί στην μεξικάνικη Πούμας. Στο Μεξικό έκανε 47 παιχνίδια με δυο γκολ για να επιστρέψει το καλοκαίρι του 2019 στην πατρίδα του και την Οβιέδο. Συνολικά στην καριέρα του έχει 172 παιχνίδια στην LaLiga.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button