Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Δυάδα στο 4.60 σε Ισπανία και Πορτογαλία

Οι στοιχηματικές επιλογές του insports από τον Χρήστο Βενίδη στο Lamiasports

Το Σαββατοκύριακο πέρασε με κρίσιμα και μεγάλα παιχνίδια μιας και τα ενεργά πρωταθλήματα που επανεκκίνησαν μπαίνουν σιγά-σιγά στην τελική ευθεία.

Ισόπαλος 1-1 ολοκληρώθηκε ο αγώνας μεταξύ του Αστέρα Τρίπολης και του Ατρόμητου, των δύο ομάδων που διεκδικούν την τιμητική «πρωτιά» στα play out της Super League.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 34ο λεπτό όταν ο Λουίς Φερνάντεθ πέρασε έξοχη ασίστ στον Πασαλίδη, ο οποίος πλάσαρε από κοντά το νεαρό Μανδά. Όμως, ακριβώς στην εκπνοή του ημιχρόνου, ο Ατρόμητος ισοφάρισε με κεφαλιά του Σπύρου Ρισβάνη μετά από σέντρα του Ροντρίγκο Γκάλο.

Ματς για γερά νεύρα έγινε στα Πηγάδια της Ξάνθης, όπου ο Παναιτωλικός πήρε πολύτιμη ισοπαλία (1-1) από την Ξάνθη και διατήρησε το πλεονέκτημα των δύο βαθμών από την θρακική ομάδα.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου ο Μαλλής έπεσε πάνω στον Κάστρο και ο Διαμαντόπουλος υπέδειξε πέναλτι, που εκτέλεσε ο ίδιος ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής, αλλά ο Ισπανός γκολκίπερ Φερνάντεθ έπεσε σωστά κι απέκρουσε την εσχάτη των ποινών.

Στο 57′ ο Ντάλσιο μάρκαρε στην περιοχή τον Ντε Αμορίμ, ο τελευταίος πολύ εύκολα σωριάστηκε στο χορτάρι και ο Διαμαντόπουλος, συμβουλευόμενος την εικόνα από το VAR έδειξε εκ νέου πέναλτι, μια πολύ αυστηρή απόφαση, που αυτή την φορά εκτέλεσε επιτυχώς ο Τζουρίσκοβιτς για να ανοίξει το σκορ (1-0), παρά τις διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Παναιτωλικού.

Στο 69′ η Ξάνθη έμεινε με 10 παίκτες λόγω απευθείας κόκκινης κάρτας του Κάστρο. Στο 83′ ο Παναιτωλικός ισοφάρισε με ένα υπέροχο απευθείας φάουλ του Μπαΐροβιτς, που έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι της γωνίας του Αμπαντ, δυο λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι, για να γίνει το 1-1.

Στοιχηματικά εχθές προσθέσαμε ακόμη ένα ταμείο στην στήλη με την “πρεμιέρα” της ενασχόλησης μας με την Σκανδιναβία.

➡️ ΧΑΜΑΡΜΠΙ – ΑΙΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ
2-3 GOAL ✅
➡️ ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ – ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ
Over 1.5 Goal ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ ✅

Σήμερα θα ασχοληθούμε με δυο παιχνίδια από την Ισπανία και την La Liga και την Πορτογαλία και την Primeira Liga.

(20:30) ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΣΕΒΙΛΛΗ

(23:00) ΠΟΡΤΙΜΟΝΕΝΣΕ-ΜΑΡΙΤΙΜΟ

Διαβάστε εδώ το πλήρες άρθρο και της στοιχηματικές προτάσεις στο in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button