Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Αποχαιρέτησε τον ΑΟ Καλαποδίου ο Μπαμπάνης!

Διαβάστε το ευχαριστήριο μήνυμα του Λάμπρου Μπαμπάνη προς τον ΑΟ Καλαποδίου και και τις ευχές του συλλόγου προς τον έμπειρο κόουτς...

Σαν φίλοι “χωρίζουν” Καλαπόδι και Λάμπρος Μπαμπάνης.

Ο έμπειρος τεχνικός σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ευχαρίστησε την ομάδα για την συνεργασία που είχαν ευχόμενος καλή τύχη για την επόμενη μέρα.

Η σχετική ανάρτηση:

Μετά το τέλος της συνεργασίας με την ομάδα του Καλαποδίου, θα ήθελα να ευχαριστήσω την Διοίκηση και προσωπικά τον κ. Γίδα αλλά και τον πρόεδρο Γιώργο Σταμόπουλο για την στήριξη προς το πρόσωπο μου. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω την παλιά φρουρά, Δημήτρη Λιάσκο και Δημήτρη Δαλιάνη που ως αρχηγοί βοήθησαν τα μέγιστα αλλά και όλους τους ποδοσφαιριστές και αγνούς φιλάθλους της ομάδας. Νομίζω πως μπήκαν οι βάσεις για να πάει η ομάδα μπροστά τα επόμενα χρόνια. Καλή τύχη σε όλους!

Από την άλλη και η ομάδα του Καλαποδίου έβγαλε ανακοίνωση στην οποία ευχαρίστησε τον έμπειρο κόουτς για την συνεργασία τους.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ. του ΑΟ Καλαποδίου ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας μας, κ. ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Μπαμπάνη για την προσφορά του στην ομάδα μας και την άψογη συνεργασία καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και του ευχόμαστε καλή επιτυχία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο!!!

Διαβάστε επίσης

Back to top button