Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Δυάδα στο 6.45 σε Ισπανία και Πορτογαλία

Οι στοιχηματικές επιλογές του in2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Επίθεση με βαρύτατους χαρακτηρισμούς προς τον Λιονέλ Μέσι εξαπέλυσε ο Κριστόφ Ντουγκαρί. Ο παλαίμαχος Γάλλος ποδοσφαιριστής υποστήριξε τον Αντουάν Γκριζμάν, ανέφερε πως δεν πρέπει να… φοβάται τον Μέσι και πρέπει να σηκώσει κεφάλι!

«Τι ακριβώς φοβάται ο Γκριζμάν; Ένα παιδί που είναι 1,5 μέτρο και μισός αυτιστικός; Το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να δείξει τα αρχ… του κάποια στιγμή! Το έχω πει εδώ και έναν χρόνο ότι έχει πρόβλημα με τον Μέσι, ήρθε η ώρα να τον χτυπήσει στο κεφάλι»

Και ενώ αυτά συμβαίνουν… μάλλον χωρίς λόγο στην ποδοσφαιρική Ευρώπη στην Ελλάδα και την Super Leauge ένα από τα πιο βαριά συμβόλαια του Άρη με… ούτε ένα ημίχρονο συμμετοχής όλη τη χρονιά τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό για τα Play Off.

Ο Ολλανδός μέσος του Αρη τραυματίστηκε σοβαρά στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού Σταδίου, υποβλήθηκε σήμερα το μεσημέρι σε μαγνητική τομογραφία.

Τα αποτελέσματά της έδειξαν ρήξη πρόσθιου χιαστού και έξω πλαγίου συνδέσμου και εκ των πραγμάτων θα οδηγηθεί στο χειρουργείο. Κάτι που σημαίνει πως θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον έξι μήνες!

Στοιχηματικά τώρα με δυο αναμετρήσεις θα ασχοληθούμε σήμερα σε μια δυάδα. Στις 20:30 στην Ισπανία και την Segunda Division Χιρόνα – Σαραγόσα και στην Πορτογαλία και την Primeira Liga στις 21:15 Σάντα Κλάρα – Μαρίτιμο.

Διαβάστε εδώ το πλήρες άρθρο και της στοιχηματικές προτάσεις στο in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button