FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στο μυαλό του Μάκη Χάβου!

Η αγαπημένη στήλη (τι όχι; κανένας;) του LamiaSports είναι και πάλι εδώ. Θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε μία πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΣ Λαμία για το σημερινό παιχνίδι.

Μια σημαντική απουσία και έναν σημαντικό ποδοσφαιριστή από τον πάγκο θα στερηθεί στο σημερινό παιχνίδι του ΠΑΣ Λαμία, ο Μάκης Χάβος.

Ο Έλληνας κόουτς, είδε τον Δημούτσο να μένει εκτός λόγω τιμωρίας, ενώ ο Τσούκαλος δεν κατάφερε να μπει στην αποστολή.

Από την άλλη όμως τα υπόλοιπα «όπλα» του τα έχει διαθέσιμα και για αυτό θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε τη πιθανή ενδεκάδα που θα δούμε σήμερα.

Στο τέρμα, θα δούμε κατά 99% τον Σαράνοφ, ενώ στο κέντρο της άμυνας δεν θα αλλάξει κάτι (μιας και ήδη εδώ και καιρό γνωρίζουμε την απουσία του Πλιάτσικα) και θα δούμε τους Αντέτζο και Καρυπίδη.

Δεξιά στην άμυνα θα είναι ο Σκόνδρας, ενώ αριστερά θα αγωνιστεί ο Βάντερσον. Στο κέντρο, αφού ο Δημούτσος είναι εκτός, βασικοί θα αγωνιστούν ο Μάρκο Μπλάζιτς και ο Ντάνι Μπεχαράνο ενώ πιο μπροστά τους θα αγωνιστεί σε ρόλο δεκαριού ο Τομάς.

Αριστερά θα δούμε τον Μπερτόλιο ενώ δεξιά θα είναι ο Καραμάνος, με τον Χερόνιμο Μπαράλες να παίζει μετά από αρκετό καιρό ξανά στο γήπεδο όπου αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της SuperLeague, ως σέντερ φορ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button