Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Με το κίνητρο και τα γκολ σε Ιταλία και Πορτογαλία

Οι στοιχηματικές επιλογές του in2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Με ανακοίνωση της, η ΠΑΕ Αρης ξεκαθαρίζει ότι δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για το ban, που της επιβλήθηκε από τη FIFA.

Κατηγορώντας την ΕΠΟ για λανθασμένους χειρισμούς στην υπόθεση. Ακόμα η ομάδα της Θεσσαλονίκης, έκανε σαφές ότι η νομική υπηρεσία της θα προχωρήσει σε μηνύσεις και αγωγές κατά παντός υπεύθυνου για ποινικές και αστικές ευθύνες.

«Απορρίπτουμε κάθε ισχυρισμό περί λανθασμένων χειρισμών» απάντησε η ΕΠΟ στον Άρη και το κουβάρι των εξελίξεων θα ξετυλιχθεί τις επόμενες μέρες ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Στην ποδοσφαιρική Ελλάδα συνεχίζεται η μάχη των Play Off και των Play Out με θερμοκρασίες 30 βαθμών, συνεχίζεται και ο πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ παραγόντων. Στην Ευρώπη και την Τσεχία είχαμε την απόσυρση από την ενεργό δράση ενός μεγάλου ποδοσφαιριστή…που λίγοι ίσως γνώριζαν ότι συνεχίζει ακόμη το ποδόσφαιρο.

«Αντίο» στην ενεργό δράση θα πει ο Μίλαν Μπάρος, στο τέλος της τρέχουσας περιόδου. Ο Μπάρος φόρεσε μεταξύ άλλων τη φανέλα της Λίβερπουλ, της Λιόν, της Άστον Βίλα και της Γαλατάσαραϊ. Κατέκτησε το Champions League με τη Λίβερπουλ το 2005 στην Κωσταντινούπολη, δύο πρωταθλήματα Γαλλίας με τη Λιόν, αλλά κι ένα κύπελλο Αγγλίας με την Πόρτσμουθ.

Ο 39χρονος επιθετικός, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει επιστρέψει στην πατρίδα του και από το 2017 παίζει στη Μπάνικ Οστράβα, δήλωσε ότι οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση λόγω προβλημάτων υγείας που έχει τα τελευταία χρόνια, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «… το σώμα μου δεν λειτουργεί πια όπως παλιά»

Στοιχηματικά με δυο παιχνίδια θα ασχοληθούμε σήμερα από την Πορτογαλία και την Ιταλία. Στην Πορτογαλία στις 21:15 Πορτιμονένσε – Γκιμαράες και στην Serie A στην Ιταλία στις 22:45 Λάτσιο – Μίλαν.

Διαβάστε εδώ το πλήρες άρθρο και της στοιχηματικές προτάσεις στο in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button