Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Μπάγερν Μονάχου… Über Alles (vid)

Οι Βαυαροί έκαναν πλάκα κόντρα στη Λεβερκούζεν, κέρδισαν με 4-2 και σήκωσαν και το Κύπελλο μετά το πρωτάθλημα

DFB POKAL-ΤΕΛΙΚΟΣ

ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: 2-4

Γήπεδο: Ολυμπιακό στάδιο Βερολίνου

Τα σάρωσε όλα η Μπάγερν. Οι Βαυαροί κέρδισαν τη Λεβερκούζεν με 4-2 πήραν το Κύπελλο κι έκαναν το νταμπλ. 20ο Κύπελλο για την Μπάγερν.

Στο 10ο λεπτό ο Κομάν δεν πλάσαρε καλά από ιδανικό σημείο και ο Χραντέτσκι μπλόκαρε, αλλά στο 16’ ο Αλάμπα με απίθανη εκτέλεση φάουλ έκανε το 0-1.

Μάλιστα στο 21’ οι Βαυαροί άγγιξαν και το 2-0 αλλά ο Χραντέτσκι έσωσε μετά από πλασέ του Μίλερ εξ επαφής και στο 24’ ο Κίμιχ άνοιξε δεξιά στον Γκνάμπρι που πλάσαρε ιδανικά για το 2-0.

Το ίδιο σκηνικό και στην επανάληψη με τον Λεβαντόφσκι να σουτάρει από μακριά στο 59’ και τον Χραντέτσκι να κάνει τραγικό λάθος, που έφερε το 0-3.

Στο 62’ ο Μπόατενγκ πρόλαβε σωτήρια τον Μπέιλι ενώ στο 64’ μετά από κόρνερ ο Σβεν Μπέντερ με κεφαλιά έκανε το 1-3. Στο 66’ ο Ντιαμπί έκανε τη σέντρα με τους Φόλαντ και Χάβερτς από κοντά να μην μπορούν να βρουν τη μπάλα για το 2-3 και στο 74’ ο Πέρισιτς γύρισε τη μπάλα μέσα στην περιοχή αλλά ο Λεβαντόφσκι με προβολή δεν βρήκε όπως θα ήθελε την μπάλα.

Στο 87ο λεπτό ο Μπελαράμπι δεν πρόλαβε για λίγο την μπάλα και στο 89’ μετά από γύρισμα του Πέρισιτς ο Λεβαντόφσκι με τρομερό τσίμπημα της μπάλα έκανε το 1-4.

Στο 89’ η Λεβερκούζεν κέρδισε πέναλτι και ο Χάβερτς έκανε το 2-4 από την άσπρη βούλα.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Χραντέτσκι, Σ.Μπέντερ, Ταπσόμπα, Βέντελ, Λ.Μπέντερ (82’ Βάιζερ), Μπαουμγκάρτλινγκερ (46’ Ντεμιρμπάι), Αρανγίς, Αμίρι (46’ Φόλαντ), Μπέιλι (76’ Μπελαράμπι), Χάβερτς, Ντιαμπί

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Παβάρ, Ντέιβις, Αλάμπα, Μπόατενγκ (70’ Ερναντές), Γκορέτσκα, Κίμιχ, Γκνάμπρι (87’ Κοουτίνιο), Μίλερ (87’ Τιάγκο), Κομάν (68’ Πέρισιτς), Λεβαντόφσκι

Διαβάστε επίσης

Back to top button