Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Αυτός είναι ο δεξιός μπακ που έχει προταθεί στον ΠΑΣ!

Ενδιαφέρουσα περίπτωση για το δεξί άκρο της άμυνας του ΠΑΣ Γιάννινα. #slgr #pasgianninafc #slgrinterwetten #playoffs

Ενδιαφέρουσα περίπτωση για το δεξί άκρο της άμυνας του ΠΑΣ Γιάννινα. Τι θα κάνει ο Χριστοβασίλης!

Ο Σάλιακας έχει ήδη φύγει. Θα αποχωρήσει και ο Οικονομόπουλος. Ο ΠΑΣ Γιάννινα ξεμένει από δεξιό μπακ. Δεν υπάρχει κανένας στο ρόστερ. Δοκιμάστηκε σε τέτοιο ρόλο ο Γκαρντάβσκι. Δεν ήταν κακός.

Όπως αναφέρει το Sportime της Παρασκευής και η στήλη «Agent Greek», o τελευταίος είναι πολυεργαλείο, καλύπτει πολλές θέσεις, γι αυτό και υπάρχει πρόθεση να είναι και την επόμενη σεζόν στο ρόστερ. Θα του γίνει πρόταση ανανέωσης.

Τώρα αν θα τα βρουν, χωρίς τον Μεταξά στον πάγκο, άλλο «καπέλο». Ο ΠΑΣ πάει για έναν μίνιμουμ, ίσως και για δύο δεξιούς ακραίους αμυντικούς. Οι πληροφορίες μου «έπιασαν» ότι προτάθηκε στο… ανεπίσημο και πάνω στη συζήτηση, ο Σάκιτς του Άρη. Ο τελευταίος δεν ανανεώνει με τους «κιτρινόμαυρους».

Ναι μεν, αλλά όχι, αρχικά από τον Χριστοβασίλη. Στα 32 μπαίνει τον Αύγουστο ο Αυστριακός, πολύ μακριά από το ηλικιακό target group. Επίσης, εξαψήφιο συμβόλαιο σε αμυντικό δεν πρόκειται να δώσει η διοίκηση. Για να πάει ο Σάκιτς στα Γιάννενα πρέπει να ρίξει στα «μισά» τα χρήματα που παίρνει στον Άρη.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button