Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Πέταξε έξω από τους ορισμούς Καραντώνη-Διαμαντόπουλο ο Κλάτενμπεργκ

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής τιμώρησε τους διαιτητές που πρωταγωνίστησαν στο ΟΦΗ-Παναθηναϊκός καθώς δεν συμπεριλαμβάνεται κανένας στους ορισμούς της αγωνιστικής. #slgr #ΚΕΔ #Καραντώνης #Διαμαντόπουλος #slgrinterwetten #season2021_2022

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής τιμώρησε τους διαιτητές που πρωταγωνίστησαν στο ΟΦΗ-Παναθηναϊκός καθώς δεν συμπεριλαμβάνεται κανένας στους ορισμούς της αγωνιστικής.

Στον “πάγο” για τα σοβαρά λάθη τους στο “Γεντί Κουλέ” μπήκαν ο διαιτητής Καραντώνης, αλλά και ο VAR Διαμαντόπουλος.

Τόσο ο Ημαθιώτης ρέφερι που βρισκόταν στο χορτάρι, όσο όμως και ο Αρκάς διαιτητής που ήταν Video Assistant Referee και δεν διόρθωσε τα λάθη του Καραντώνη, έμειναν εκτός ορισμών από τον Κλάτενμπεργκ την 22η αγωνιστική.

Αιτία φυσικά δεν είναι άλλη από τα σοβαρά “φάλτσα” στο Ηράκλειο, με την ανύπαρκτη κόκκινη κάρτα στον Βιγιαφάνιες και το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Παναθηναϊκό.

Αντιθέτως, παρόντες στους ορισμούς είναι οι Τζήλος-Ζαμπαλάς που φαίνεται πως κρίθηκε ότι έκαναν σωστά στο Αγρίνιο τη δουλειά που τους ανατέθηκε στο ματς Παναιτωλικός-Άρης στο γήπεδο και στο VAR. Κάτι που επιβεβαιώνει πως όλα λειτουργούν «βάσει προγράμματος» στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button