Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Έλληνας προπονητής ψάχνει νεαρούς αμυντικούς μέσω Facebook! (photos)

Κι όμως το δαιμόνιο των ομάδων έχει πάει σε άλλο επίπεδο. Ένας Έλληνας κόουτς στη Βουλγαρία ψάχνει τους επόμενους αμυντικούς του ρόστερ μέσω Facebook.

Έχουν πάει… σε άλλο επίπεδο τις μεταγραφές οι ομάδες από τη Βουλγαρία.

Η αλήθεια είναι πως η αναζήτηση νεαρών ποδοσφαιριστών έχει εξελιχθεί σε μεγάλο βαθμό και δεν είναι λίγες οι ομάδες που επιλέγουν τα social media για τον εντοπισμό ταλέντων.

Μάλιστα κατά την περίοδο της καραντίνας υπήρξαν παραδείγματα συλλόγων που έψαχναν τα νέα τους αστέρια ακόμα και με What’s Up.

Ωστόσο καμία ομάδα δεν έψαξε ποδοσφαιριστές για την στελέχωση του ρόστερ, πόσο μάλλον να αναγράφει και το ποσό της αμοιβής.

Την πρωτοπορία αυτή την έκανε ένας Έλληνας προπονητής. Ο λόγος για τον Κυριάκο Γεωργίου. Ο τεχνικός της Σπάρτακ Βάρνα ανέλαβε να βρεις νεαρούς αμυντικούς για την στελέχωση της ομάδας, μέσω Facebook.

Ο βουλγάρικος σύλλογος υποβιβάστηκε στην τρίτη κατηγορία και μέσα στα επόμενα δύο χρόνια θα επιδιώξει να βρεθεί στα μεγάλα “σαλόνια”, έχοντας στο τιμόνι τον Γεωργιού.

Στόχος που κάνει επιτακτική την ανάγκη για τον εντοπισμό ταλαντούχων ποδοσφαιριστών για την άμυνα, με την αμοιβή να είναι 400 με 500 ευρώ.

Αναλυτικά η αγγελία:

“Η Σπάρτακ Βάρνα (Γ΄ κατηγορία Βουλγαρίας) αναζητεί νεαρούς κεντρικούς αμυντικούς που μπορούν να αγωνιστούν σε σύστημα 3-5-2 και είναι κάτοχοι ευρωπαϊκού διαβατηρίου. Η προσφορά μας περιλαμβάνει στην δοκιμαστική περίοδο δωρεάν φαγητό και διαμονή.

Η Σπάρτακ Βάρνα είναι ομάδα με ιστορία 100 χρόνων και έχει αφήσει το σημάδι στο βουλγαρικό ποδόσφαιρο. Τις τελευταίες δεκαετίες, ο σύλλογος πέρασε μεγάλες περιπέτειες, όμως εδώ και λίγους έχει αποκτήσει νέο ιδιοκτήτη και διοίκηση.

Ο στόχος που έχω θέσει, όπως και ο σύλλογος μου είναι να χτίσουμε εντός διετίας μια ομάδα που θα επαναφέρει την Σπάρτακ Βάρνα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Στόχος μας είναι η 1η κατηγορία και φιλοδοξία μας είναι να αγωνιστούμε στην Ευρώπη. Δεν έχουμε θέσει μόνο υψηλούς στόχους, αλλά έχουμε πλάνο και στρατηγική για να τους επιτύχουμε.”

Δείτε το post:

 

πηγή: talentabout.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button