Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ανέλαβε πόστο στην Κέρκυρα ο Βενέτης

Ο Τάσος Βενέτης είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής των “Φαιάκων” με την Κέρκυρα να γνωστοποιεί το γεγονός με επίσημη ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΟΚ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει με μεγάλη ικανοποίηση πως ήρθε σε συμφωνία με τον Τάσο Βενέτη ο οποίος βγάζει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και αναλαμβάνει χρέη τεχνικού διευθυντή στην ομάδα μας! Πρόκειται για μια σημαντική απόφαση για την επόμενη μέρα του συλλόγου και του ίδιου του αρχηγού μας. Ο Τάσος Βενέτης, υπηρετεί με μεγάλο πάθος και ζήλο την ομάδα μας από το 2009 μέχρι και σήμερα. Πλέον έφτασε η ώρα να βγάλει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια βάζοντας τέλος σε μια σπουδαία καριέρα και να αναλάβει ένα νέο πόστο στο οποίο όλοι είμαστε σίγουροι πως θα τα καταφέρει εξίσου καλά.

Ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις ως τεχνικός διευθυντής τόνισε: «Ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής μου κλείνει κι ένα νέο ανοίγει. Είμαι πολύ συγκινημένος που μετά από 21 χρόνια έφτασε η ώρα να… κρεμάσω τα ποδοσφαιρικά μου παπούτσια και να αναλάβω ένα νέο πόστο σε μια ομάδα που αγάπησα και με αγάπησε. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ την διοίκηση και ιδιαιτέρως τον πρόεδρο για την τιμή που μου κάνει και για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και γι’ αυτή που μου δείχνει δίνοντάς μου την ευκαιρία να δουλέψω σε ένα νέο και πολύ απαιτητικό πόστο. Επίσης, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συμπαίκτες και προπονητές μου που είχα όλα αυτά τα χρόνια στην Κέρκυρα. Από εδώ και πέρα σταματάμε τα λόγια και αρχίζουμε την δουλειά με μοναδικό στόχο να βγάλουμε την ομάδα από την δύσκολη θέση που βρίσκεται. Υπόσχομαι στην διοίκηση, τον κόσμο και τους πρώην πλέον συμπαίκτες μου, πως θα τα δώσω όλα για το καλύτερο της ομάδας».

Του ευχόμαστε καλή αρχή και καλή τύχη στο νέο του ξεκίνημα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button