FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στο μυαλό του Μάκη Χάβου!

Αρκετές αγωνιστικές είχαμε να δούμε τον ΠΑΣ Λαμία, να αγωνίζεται έχοντας πολλές απουσίες και αγωνιστικά προβλήματα… Τι ετοιμάζει όμως ο Μάκης Χάβος για το σημερινό παιχνίδι;

Απουσίες λοιπόν μετράει ο Μάκης Χάβος για την αναμέτρηση του ΠΑΣ Λαμία με την Ξάνθη, καθώς έξι ποδοσφαιριστές και μάλιστα σημαντικοί είναι εκτός αποστολής.

Παρόλο αυτά, η ομάδα έχει στο ρόστερ της παίκτες έτσι ώστε να μπορέσει να τους καλύψει και να συνεχίσει ακάθεκτη την δουλειά της…

Τώρα, έχοντας στα χέρια μας την αποστολή θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε μία πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΣ, μπαίνοντας στο μυαλό του Μάκη Χάβου.

Στη θέση του τερματοφύλακα αρχικά, προβλέπεται να γίνει μεγάλη μάχη. Ανάμεσα σε Σαράνοφ και Μελίσσα αυτός που φαίνεται να κερδίζει πόντους είναι ο Σέρβος, ο οποίος παρά τα τρία γκολ που δέχθηκε από τον Ολυμπιακό, πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση απέναντι στους Πειραιώτες.

«Μάχη» αναμένεται να γίνει και στον χώρο της άμυνας και ειδικά στο κέντρο αυτής. Αντέτζο, Καρυπίδης και Τζανετόπουλος διεκδικούν μία θέση στο βασικό σχήμα με τους δύο πρώτους να είναι οι επικρατέστεροι για το αμυντικό δίδυμο.

Τώρα, στα άκρα της άμυνας θα δούμε κατά πάσα πιθανότητα τον Σκόνδρα μιας και ο Ασίγκμπα έδειξε να μην βρίσκεται και σε πολύ καλή κατάσταση, χωρίς βέβαια να αποκλείουμε τομ ενδεχόμενο να παίξει αυτός ως βασικός.

Αριστερά η θέση είναι «καπαρωμένη» από τον αρχηγό στα τελευταία ματς, Βάντερσον Σκαρντοβέλι, ο οποίος αποδίδει αυτό που ζητάει ο Χάβος.

Στο κέντρο, σίγουρη θα πρέπει η παρουσία του Ελίνι Δημούτσου, ενώ η δεύτερη θέση παίζεται ανάμεσα στον Μπουλούλη και τον Μπεχαράνο. Πιό μπροστά τους θα είναι ο Φακούντο Μπερτόλιο ενώ δεξιά θα παίξει σε έναν ακόμη αγώνα ο Ζαν Λυκ Ασούμπρε.

Στα αριστερά της επίθεσης θα θέλαμε να δούμε τον Επστάιν αλλά δεν θα μας φαινόταν παράξενο αν βλέπαμε και σήμερα τον Τομάς να παίζει στη θέση αυτή.

Στην κορυφή της επίθεσης τώρα, αναμένεται να γίνει μία ακόμη «μάχη». Ο Τσούκαλος προέρχεται από έναν εκπληκτικό αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό με τον Τάσο Καραμάνο να περιμένει πως και πως να αρπάξει την ευκαιρία, λόγω της απουσίας του Μπαράλες.

Το λογικό λέει πως ο Καραμάνος θα είναι αυτός που θα παίξει στην αιχμή του δόρατος, με τον Τσούκαλο να παραμένει στον πάγκο και αν χρειαστεί να περάσει εντός.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button