Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Ο Καράκα στο μπλοκ του Τσάβι Ρόκα (vid)

Το βιογραφικό του 27χρονου Πορτογάλου δεξιού μπακ και αρχηγού της Μποαβίστα, κυκλοφορεί στις σημειώσεις του τεχνικού διευθυντή του «τριφυλλιού».

Η απόκτηση τουλάχιστον ενός δεξιού πλάγιου αμυντικού, αποτελεί μία απ΄τις προτεραιότητες του Παναθηναϊκού στο καλοκαιρινό παζάρι.

Οι αποχωρήσεις των Γιόχανσον, Αποστολάκη, Βαγιαννίδη, δημιουργούν τεράστιο κενό στην συγκεκριμένη θέση, αν και ο νεαρός Βαγγέλης Θεοχάρης, αρπάζει απ΄τα μαλλιά τις ευκαιρίες που του δίνονται στα πλέι οφ.

Κι αυτές οι καλές επιδόσεις του 22χρονου ποδοσφαιριστή, ενδεχομένως να περιορίσουν το shopping των «πρασίνων» για την ενίσχυση στο δεξί άκρο της άμυνας κι αντί για δύο (όπως αρχικά σχεδίαζαν) εν τέλει να κινηθούν για έναν δεξιό οπισθοφύλακα.

Σε κάθε περίπτωση πάντως κι ανεξάρτητα από το αν θα δοθεί ή όχι ψήφος εμπιστοσύνης στον Θεοχάρη, τουλάχιστον ένας (new entry) δεξιός μπακ θα εμφανιστεί στο Κορωπί το φετινό καλοκαίρι.

Ο Τσάβι Ρόκα εξετάζει διάφορες περιπτώσεις παικτών και σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του SDNA, ένας εξ αυτών που σε πρώτο χρόνο του έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον είναι ο Ρουί Φιλίπε Καετάνο Μούρα, ή αλλιώς, Καράκα.

Γεννημένος στις 1 Μαρτίου 1993 αγωνίζεται τα τέσσερα τελευταία χρόνια στην Μποαβίστα και μάλιστα την τρέχουσα σεζόν κυκλοφορεί με το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Το φετινό καλοκαίρι μένει ελεύθερος κι έχει μπει στη διαδικασία να ψάχνεται για το επόμενο βήμα της καριέρας του.

Με την Μποαβίστα έχει γράψει συνολικά στο κοντέρ την τετραετία (2016 – 20) 111 συμμετοχές, 6 γκολ και 7 ασίστ. Πριν από την Μποαβίστα έπαιξε στην Σάντα Κλάρα και την Τοντέλα.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button