Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Μεγάλο παιχνίδι στο Τορίνο, χωρίς περιθώρια η Ρόζενμποργκ

Οι στοιχηματικές επιλογές του in2sports από τον Χρήστο Βενίδη στο Lamiasports

Το CAS έχει πάρει φωτιά και βάζει φωτιά στην Super League με τις αποφάσεις του. Η αλήθεια είναι οτι συνήθως αυτές οι υποθέσεις τραβάνε αρκετά μέχρι να τελεσιδικήσουν.

Οι γνωστοί ποινικολόγοι και διάφοροι άλλοι γυρολόγοι παραγοντολόγοι βγαίνουν δεξιά και αριστερά σε κάθε μέσο έντυπο ή ηλεκτρονικό κάνοντας δηλώσεις και παίρνοντας ουσιαστικά θέση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης και κάποια στιγμή η δικαιοσύνη θα αποφανθεί…που λένε.

Απ την άλλη η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε μια πολύ ενδιαφέρουσα ανακοίνωση με παραλήπτη την ΕΠΟ δηλώνοντας μεταξύ άλλων σε αυτή:

«Για τελευταία φορά σας καλούμε να σοβαρευτείτε, να ορίσετε άμεσα καταλληλότερο και ασφαλέστερο για τη διεξαγωγή του τελικού γήπεδο ώστε να είναι γιορτή, ιδίως τώρα στις δύσκολες συνθήκες που ζούμε. Διαφορετικά η ευθύνη για ό,τι συμβεί θα βαραίνει σε όλα τα επίπεδα αποκλειστικά και μόνο εσάς»

Στοιχηματικά τώρα με δυο αναμετρήσεις θα ασχοληθούμε σήμερα σύμφωνα με το “πρωτόκολλο” της στήλης. Πρώτο παινίδι στις 21:30 Ρόζενμποργκ- Στρόμσγκοντσετ στην Νορβηγία και στην Ιταλία στις 22:45 Γιουβέντους – Αταλάντα στο μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής στην Serie A.

Διαβάστε επίσης

Back to top button