Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Στοίχημα Προγνωστικά: Νίκες παραμονής για Γουότφορντ και Νυρεμβέργη

Καλημέρα φίλες και φίλοι και καλό σαββατοκύριακο! Φτάσαμε και στο ολοκληρωμένο πρώτο μισό του Ιουλίου, πέρασε και το πρώτο δεκαήμερο και ήδη έχουμε δει πολλά αυτό το διάστημα.

Είδαμε γκολ, είδαμε ομάδες να χάνουν τελείως ρυθμό, όπως η Σοσιεδάδ και να κινδυνεύουν να χάσουν όχι μόνο την έξοδο στο Champions League αλλά και γενικά μια ευρωπαϊκή θέση και είδαμε και ομάδες μεταμορφωμένες προς το καλύτερο. Μιας και αναφερθήκαμε στην Ευρώπη να σας ενημερώσουμε ότι έγιναν οι κληρώσεις σε Europa League & Champions League και προέκυψαν και οι διασταυρώσεις, για αγώνες που θα γίνουν για πρώτη φορά στη νέα εποχή μονοί και σε ουδέτερη τοποθεσία. Εκτός αυτών είχαμε και στέψεις με τη Νόα από την Αρμενία να παίρνει το κύπελλο απέναντι στην Αραράτ-Αρμενίας με τον κανονικό αγώνα να λήγει 4-4 (από 1-4 ημίχρονο !!) και τα πέναλτι να λήγουν 6-5 υπέρ της Νόα!! Τρομερά όσα έγιναν εκεί και τρομερά όσα γίνονται σε Ισπανία και Πορτογαλία με την Ζιλ Βιθέντε να κερδίζει την Γκιμαράες εκτός (!!) και την Γρανάδα να κερδίζει 2-3 την Σοσιεδάδ. Εμείς, για σήμερα Σάββατο, θα πάμε σε αγώνες με μετριοπάθεια, κίνητρο, που εκτιμούμε ότι θα έχουν γκολ και θα αφήσουμε κατά μέρος τα σημεία. Δύο αγώνες έχουμε φυλάξει αφενός από την Πρέμιερ Λιγκ αφετέρου από την Γερμανία και τον τελευταίο χρονικά αγώνα διαβάθμισης. Δύο επιλογές, μια τίμια δυάδα προτείνουμε στο 2.85 με μέτριο προς δυνατό ποντάρισμα. Πάμε να δούμε τα ματς:

Γουότφορντ-Νιούκαστλ (14:30):

Ξεκινάμε από τον αγώνα της Αγγλίας με την Γουότφορντ να υποδέχεται τη Νιούκαστλ. Η Γουότφορντ είναι ακόμα με την πλάτη στον τοίχο και θέλει σε κάθε ματς νίκη για να ξεφύγει κι άλλο από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού και να καταφέρει να σωθεί, κάτι που έμοιαζε δύσκολο εδώ και καιρό. Είναι 3 βαθμούς πάνω τον υποβιβασμό και έχει ισχυρό κίνητρο. Έχει αρχίσει να βελτιώνει την εικόνα της, διότι και με τη Νόριτς πάλεψε και εντός έδρας μάζεψε με τον καιρό κάποιους βαθμούς. Η Νιούκαστλ έχει εξασφαλίσει την σωτηρία της και μαθηματικά και δε της μένει κάτι άλλο από το να είναι απλά κομπάρσος σε ένα πρωτάθλημα που τελειώνει. Το κίνητρο, η ανάγκη για βαθμούς και η παράδοση ακόμα, δείχνουν Γουότφορντ. 1 στο 1.90 (Stoiximan).

Δείτε εδώ όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες.

Ίνγκολσταντ-Νυρεμβέργη (19:15):

Ολοκληρώνουμε με τον πιο κρίσιμο αγώνα στη σύγχρονη ιστορίας της Νυρεμβέργης, η οποία κατά πώς φαίνεται θα την σώσει την παρτίδα και θα απλοποιήσει τα πράγματα μετά και το 2-0 υπέρ της πριν λίγες μέρες. Πρόκειται για τον αγώνα μπαράζ με την Ίνγκολσταντ και σε περίπτωση ήττας της Νυρεμβέργης θα υποβιβαζόταν και θα προβιβαζόταν στη θέση της η αντίπαλός της. Η Νυρεμβέργη εμφανίσθηκε δυνατή και πειθαρχημένη, ισοπέδωσε την αντίπαλό της, κατέδειξε την ανωτερότητά της και τη διαφορά επιπέδου. Την αδικεί το 2-0, αφού πραγματικά ήταν σα να έπαιζε μόνη της. Αποφασισμένη και επιθετική κέρδισε με 2-0 και θέλει απλά ένα γκολ ή έστω και 0-0 για να μείνει. Εκτός έδρας τελευταία είναι καλή με μια Ίνγκολσταντ που εντός είναι μετριότατη. Πάμε με την Νυρεμβέργη και την κάλυψη. X2+over 0.5 στο 1.50 (Match Combo, Stoiximan). Καλή τύχη!!

Διαβάστε επίσης

Back to top button