Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Βήμα παραμονής από Γουότφορντ και Γουέστ Χαμ, έπεσε η Νόριτς

Η Γουέστ Χαμ πέρασε… αέρα από την έδρα της Νόριτς -που έπεσε οριστικά-, επικρατώντας 4-0 με καρέ του Αντόνιο και βρέθηκε πιο κοντά στην παραμονή, όπως και η Γουότφορντ με το 2-1 επί της Νιούκαστλ.

Καρέ του 30χρονου της Γουεστ Χαμ και υποβιβασμός για τη Νόριτς. Ανατροπή παραμονής για Γουότφορντ

ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ 35η αγωνιστική

ΝΟΡΙΤΣ-ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: 0-4

ΓΗΠΕΔΟ: Κάροου Ρόουντ

Η Γουεστ Χαμ δεν συνάντησε αντίσταση από την καταδικασμένη Νόριτς, επικράτησε με 3-0 και έκανε μεγάλο βήμα παραμονής. Με την ήττα αυτοί οι γηπεδούχοι υποβιβάστηκαν και μαθηματικά. Απόλυτος πρωταγωνιστής του ματς που πέτυχε καρέ. O 30χρονος άνοιξε το σκορ στο 11ο λεπτό με κοντινό πλασέ και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου έκανε το 0-2 με εντυπωσιακή κεφαλιά. Στο 54′, με διπλή προσπάθεια, νίκησε τον Κρουλ και πέτυχε το πρώτο χατ τρικ στην επαγγελματική του καριέρα. Δεν σταμάτησε όμως εκεί. Στο 74′ πήρε την πάσα του Νομπλ κα με ωραίο πλασέ πέτυχε το 0-4.

ΝΟΡΙΤΣ:Κρουλ, Άαρονς, Γκόντφρι, Κλόσε, Λιούις, Βράντσιτς, Τέτεϊ, Μπουεντία (69’Ρουπ), Στίπερμαν (69’Κάντγουελ), Ερνάντες (69’Μάρτιν), Πούκι (69’Ίντα).

ΓΟΥΈΣΤ ΧΑΜ: Φαμπιάνσκι, Φρέντερικς, Ντιοπ, Ογκμπόνα (87’Μπαλμπουενά), Κρέσουελ, Σούτσεκ, Ράις, Νομπλ (77’Γουίλσιρ), Φορνάλς (82’Μαζουακού), Μπόουεν (82’Γιαρμολένκο), Αντόνιο (77’Αλέρ)

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: 2-1

ΓΗΠΕΔΟ: Βίκαρεϊτζ Ρόουντ

Τεράστια νίκη με ανατροπή για την Γουότφορντ. Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ νίκησε τελικά με 2-1 τη Νιουκάστλ και παραμένει πάνω από τη ζωή του υποβιβασμού. Οι “καρακάξες” προηγήθηκαν στο 23′ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Γκέιλι σκόραρε από κοντά. Οι γηπεδούχοι κέρδισε πέναλτι στο 51′ με τον Φεμένια, ο οποίος πέσε μέσα στην περιοχή από μαρκάρισμα του Ρίτσι. Το εκτέλεσε ο Ντίνεϊ και έκανε το 1-1. Στο 80′ ήρθε και το δεύτερο πέναλτι για τη Γουότφορντ. Αυτή τη φορά το έκανε ο Μανκίγιο ο οποίος ουσιαστικά αγκάλιασε τον Σαρ. Ο Ντίνεϊ ήταν και πάλι εύστοχος και έγραψε το 2-1.

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ: Φόστερ, Μασίνα, Φεμένια, Ντόσον, Καμπασέλε, Ντουκουρέ, Καπού, Χιουζ, Σαρ, Γουέλμπεκ, Ντίνεϊ (85’Κλέβερλι).

ΝΙΟΎΚΑΣΤΛ: Ντουμπράβκα, Μανκίγιο, Ρόουζ (79’Κραφθ), Φερνάντες, Λασέλς (87’Λαζάρο), Σαρ, Σέλβεϊ, Ρίτσι (72’Ζοέλινγκτον), Σεντ- Μάξιμιν, Αλμιρόν, Γκέιλι (79’Μπενταλέμπ).

Διαβάστε επίσης

Back to top button