ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Δύσκολη αποστολή στην «OPAP Arena» για τον ΠΑΣ Λαμία! (matchday)

Μετά την εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό για την 10η αγωνιστική της Stoiximan SuperLeague, ο ΠΑΣ Λαμία καλείται σήμερα στις 19:30 να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στην «OPAP Arena».

Μετά την εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό για την 10η αγωνιστική της Stoiximan SuperLeague, ο ΠΑΣ Λαμία καλείται σήμερα στις 19:30 να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στην «OPAP Arena».

Από δύσκολο ματς… σε δύσκολο ματς πηγαίνει ο ΠΑΣ Λαμία.

Σήμερα στις 19:30 ο ΠΑΣ θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Stoiximan SuperLeague. Το δύσκολο πρόγραμμα των «κυανόλευκων» συνεχίζεται και μετά τον εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό και την ήττα με 1-2 σκορ, η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου θα καλείται να αντιμετωπίσει ακόμη μία ομάδα από το Big-4.

Η σημερινή αναμέτρηση θα είναι η 18η συνολικά για Λαμία και ΑΕΚ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, με τους «κιτρινόμαυρους» να έχουν 14 νίκες και 3 παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα. Για το πρωτάθλημα, οι δύο σύλλογοι έχουν συναντηθεί σε 12 αγώνες από τους οποίους οι 10 είναι για την Ένωση και οι άλλοι δύο δεν έχουν αναδείξει νικητή.

Στα αγωνιστικά τώρα, απών από το σημερινό ματς για τη Λαμία θα είναι σίγουρα οι Κρίστοφερ Νούνιες και Ματίας Ακούνια λόγω καρτών, που συμπλήρωσαν οι δύο ποδοσφαιριστές. Επίσης εκτός παραμένει ο Γιώργος Σαραμαντάς (έχει υποστεί ρήξη χιαστών) αλλά και ο Νάγκι Γκέργκελι (με πρόβλημα στο δάκτυλο του χεριού). Επίσης, εκτός παρέμεινε και ο Άλαν Τζαγκόεφ, ο οποίος και στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού.

Από την ΑΕΚ σίγουρα δεν θα βρίσκεται στο ματς ο Πάολο Φερνάντες ο οποίος έχει υποστεί ρήξη αχίλλειου τένοντα, ενώ κάρτες έχει συμπληρώσει και ο Κώστας Γαλανόπουλος και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο ματς με τη Λαμία. Εκτός αποστολής για την ΑΕΚ είναι επίσης οι Λάζαρος Ρότα, Γενς Γιόνσον, Εχσάν Χατζισαφί και Νορντίν Άμραμπατ.

Ραδιοφωνική κάλυψη του αγώνα από τον LamiaPolis 87,7.

Διαβάστε επίσης

Back to top button