Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ολοκληρώνεται του Τζανδάρη!

Πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό είναι ο Φάνης Τζανδάρης.

Σε προφορική συμφωνία με τον Φάνη Τζανδάρη φέρεται να βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, με τον 24χρονο μέσο να έχει μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης γνωρίζει πολύ καλά τον Φάνη Τζανδάρη, όταν ο Έλληνας άσος αγωνιζόταν στον Πανιώνιο, με την περίπτωση του 24χρονου άσου να απασχολεί τον τεχνικό του Παναθηναϊκού.

Όπως αναφέρει ο αθλητικός Τύπος ο Παναθηναϊκός έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον πρώην άσο του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, ο οποίος δεν πήρε πολλές ευκαιρίες στους «ερυθρόλευκους» μένοντας έτσι ελεύθερος. Η συμφωνία με τους «πράσινους» φέρεται να είναι για τρία χρόνια, με τον Ουζουνίδη να θεωρεί πως ο παίκτης μπορεί να εξελιχθεί στον Παναθηναϊκό.

Ο Τζανδάρης τη σεζόν 2014-15 έκανε πολύ καλές εμφανίσεις με τον ΠΑΟΚ, έχοντας 29 συμμετοχές με τον Δικέφαλο του Βορρά και ένα γκολ κόντρα στην Ντιναμό Μινσκ στο Europa League.

Το καλοκαίρι του 2015 δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ και βρέθηκε στον Ολυμπιακό, όπου αγωνίστηκε σε ένα ματς Κυπέλλου και δοθηκε δανεικός στον Πανιώνιο του Ουζουνίδη μετρώντας 11 συμμετοχές μέχρι να τον τραυματισμό του στους χιαστούς τον Μάρτη του 2016.

Ο Έλληνας άσος επέστρεψε στον Ολυμπιακό, όπου δόθηκε ξανά δανεικός στη σλοβενική Κόπερ όπου είχε μόλις πέντε συμμετοχές και ένα τέρμα.

πηγή: sdna

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button