Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Προγνωστικά Ζιλ Βιθέντε – Τοντέλα με Novibet

Αναμέτρηση για την 32η αγωνιστική στην Πριμέιρα Λίγκα Πορτογαλίας, με τη Ζιλ Βιθέντε να υποδέχεται στο «Σιδάδε ντε Μπαρσελός» την Τοντέλα. Το ματς θα διεξαχθεί στο 23:30, κεκλεισμένων των θυρών.

ΖΙΛ ΒΙΘΕΝΤΕ: Θεαματική η ανατροπή που έκανε στην έδρα της Γκιμαράες και πήρε τη νίκη με 2-1. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 63ο λεπτό, ωστόσο στις καθυστερήσεις πέτυχε δύο τέρματα και πήρε το τρίποντο. Βαθμολογικά εμφανίζεται παντελώς αδιάφορη, αφού έχει εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία και δεν κυνηγάει το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Over τα 5 από τα 6 τελευταία της ματς.

Πολύτιμες οι επιστροφές του στόπερ Φερνάντες και του φορ Λίμα. Αμφίβολοι οι αμυντικοί Ενρίκε Γκόμες και Ενρίκε.

ΤΟΝΤΕΛΑ: Είχε δύσκολο έργο εντός έδρας απέναντι στην Πόρτο. Αν και κράτησε το 0-0 στο ημίχρονο, στη συνέχεια δέχθηκε έντονη πίεση και γνώρισε την ήττα με 3-1. Έτσι παρέμεινε για ακόμη μια αγωνιστική χωρίς νίκη και απέχει μόλις τρεις βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Δεν είναι σε καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό. Έρχεται από 5 συνεχόμενες ήττες χωρίς να έχει βγάλει καλό πρόσωπο. Under οι 7 από τις 9 πιο πρόσφατες επίσημες αναμετρήσεις της.

Εκτός δράσης είναι ο βασικός τερματοφύλακας Ράμος, όπως και ο φορ Βαλέντε. Χωρίς άλλα προβλήματα η αποστολή του τεχνικού Γκονζάλες.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Αναμέτρηση με μονόπλευρο βαθμολογικό κίνητρο, η Τοντέλα δίνει μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Αδιάφορη η Ζιλ Βιθέντε μετά την εξασφάλιση την παραμονής, επιλογή στο κουπόνι στοιχήματος, το combo X2+Under 3.5 γκολ με απόδοση 1.92 στη Novibet.

Διαβάστε επίσης

Back to top button