Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Στοίχημα: Το σημείο που δεν αγνοείται στο 4.25 και η στέψη πρωταθλήτριας στην Αρμενία

Καλημέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος! Όλο και πληθαίνουν οι στέψεις σχεδόν σε καθημερινή βάση και ολοένα και λιγότερα πρωταθλήματα θα έχουμε πλέον στη φαρέτρα μας για να καταφέρουμε να κερδίσουμε τους μπουκ.

Ήδη η Ισπανία βρίσκεται σε κομβικό σημείο με 2 παιχνίδια να μένουν πριν το τέλος και ήδη η μία από τις δύο εναπομείναντες αγωνιστικές θα διεξαχθεί μεσοβδόμαδα. Παράλληλα και η Αρμενία με ένα συνταρακτικό τέλος οδηγείται σήμερα σε ολοκλήρωση ενώ ήδη η Δανία έστεψε πρωταθλήτρια. Τέλος, η Γερμανία τελείωσε με τα μπαράζ με το νέο πρωτάθλημα να ξεκινά στις 18 Σεπτεμβρίου. Η εβδομάδα που ξεκίνησε εχθές χαρακτηρίζεται από συναρπαστικά παιχνίδια, παιχνίδια που είναι χρωστούμενα και θα γίνουν τώρα λόγω συνθηκών ενώ θα έχουμε και εμβόλιμες αγωνιστικές Σκανδιναβών και Ισπανών, όπως προαναφέραμε. Πολύ πλούσιο και μεγάλο το κουπόνι μας είναι η αλήθεια, έχει όμως ευκαιρίες και τώρα πρέπει να κάνουμε ένα καλό ντεμαράζ αλλά πάντα με προσοχή. Μέτριο ποντάρισμα, λίγες επιλογές και όσο γίνεται μειωμένο ρίσκο είναι τα στοιχεία που θα χαρακτηρίζουν τις επιλογές μας. Δύο αγώνες για σήμερα, δύο επιλογές με τη μία εξ αυτών να μας θυμίζει πολλά και από την πρόσφατη παράδοση και μία επιλογή από 1η Δανίας με μεγάλο ρίσκο αλλά επιβαλλόμενο. Πάμε σε αναλύσεις και προτάσεις στοιχήματος:

Αραράτ Αρμενίας-Νόα (16:30):

Ένας αγώνας ένα πρωτάθλημα. Τελευταία αγωνιστική για δύο τρομερές ομάδες που χάρισαν έναν επικό τελικό κυπέλλου με το σκορ στο 4-4 από 1-4 ημίχρονο, ο οποίος οδηγήθηκε στα πέναλτι με την Νόα να παίρνει το τρόπαιο και να θέλει το νταμπλ. Η Νόα έκανε μία τρομερή χρονιά φέτος, έφτασε δεύτερη χάρη στην τρομερή έδρα της και στην εξαιρετική της άμυνα. Από τις 11/06 είναι αήττητη και τρέχει ένα νικηφόρο σερί 6 αγώνων. Δε δέχεται γκολ και σκοράρει ακατάπαυστα. Είναι μια ομάδα που αφού προσέξει τα μετόπισθεν έχει τρομερό ρυθμό μεσοεπιθετικά και δεν αντιμετωπίζεται εύκολα. Αν μία ομάδα υπάρχει για αυτό, είναι η Αραράτ-Αρμενίας. Η Αραράτ είναι μέχρι στιγμής πρωταθλήτρια αφού και ισοπαλία να φέρει το σήκωσε. Παίζει για δύο αποτελέσματα έχοντας διαφορά από τη Νόα 2 βαθμούς ενώ είναι και πληγωμένη από την ήττα και την απώλεια του τροπαίου. Εντός έδρας είναι δυνατή στηριζόμενη στην άμυνά της που σήμερα λογικά θα παραβιαστεί. Δεν είναι σε καλή κατάσταση αλλά δεν μπορεί να κάνει και αλλιώς. Παραδοσιακά δέχεται γκολ αλλά κερδίζει. Πάμε στα γκολ, που για κάποιον ανεξήγητο λόγο είναι ψηλά: GG στο 1.91 (Stoiximan).

Βέιλε-Νίκεμπινγκ (20:00):

Ολοκληρώνουμε με τον αγώνα της 1η κατηγορίας της Δανίας με την Βέιλε ήδη πρωταθλήτρια και μαθηματικά στα επόμενα τρία εναπομείναντα παιχνίδια να είναι αδιάφορη. Προφανώς και δε θα παραδώσει τα όπλα αμαχητί, αλλά δε θα παίζει και με το φόβο απώλειας βαθμών. Η Βέιλ επανέρχεται στην κορυφαία κατηγορία χωρίς να πιεσθεί και είναι πλέον ρυθμιστής στο πρωτάθλημα. Η Νίκεμπινγκ είναι αυτή που κινδυνεύει και αν δεν κερδίσει σήμερα αποχαιρετά την κατηγορία. Εκτός έδρας είναι μέτρια αλλά έκανε κάποιες ζημιές. Είναι ομάδα με πολύ δυνατή επίθεση, αλλά κακή άμυνα που της κόστισε. Πάντως στον πρώτο γύρο διέλυσε τη Βέιλε με 2-4. Πρέπει και μπορεί να το επαναλάβει. Καθαρά για στοιχηματικούς λόγους και βάσει κινήτρου: 2 dnb στο 4.25 (Stoiximan). Καλή τύχη!!

Διαβάστε επίσης

Back to top button