ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Αντέτζο: «Έχουμε ήδη συμφωνήσει με τη Λαμία»

Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του «Τρίο Μπελκάντο» όσο αφορά το θέμα της παραμονής του Ντάνιελ Αντέτζο στον ΠΑΣ Λαμία και τη νέα σεζόν.

Την περασμένη Δευτέρα, στο Ράδιο Λαμία και στο «Τρίο Μπελκάντο» πρώτοι μάθατε πως ο ΠΑΣ Λαμία έχει συμφωνήσει ήδη με δύο ποδοσφαιριστές για την ανανέωση των συμβολαίων τους.

Ένας από τους αυτούς, είναι ο Ντάνιελ Αντέτζο, ο κατά πολλούς καλύτερος παίκτης της Λαμίας και τη φετινή σεζόν!

Τώρα, μέσω Ιταλίας ήρθε η πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ των «Τρίο Μπελκάντο» καθώς ο Αντέτζο, μιλώντας στην ιταλική ιστοσελίδα «CalcioWeb» υπογράμμισε πως ήδη τα έχει βρει με την ομάδα της Φθιώτιδας για την παραμονή του και τη νέα σεζόν, απλά απομένει η οριστικοποίηση της συμφωνίας!

Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός από τη Νιγηρία, εκτός από την προσωπική του εμπειρία στην Ελλάδα και τη Λαμία, κλήθηκε να σχολιάσει και τη μεταγραφή του Όσιμεν στη Νάπολι.

Πιο αναλυτικά ο Αντέτζο δήλωσε τα εξής:

«Σε προσωπικό επίπεδο τα πήγα πολύ καλά φέτος! Επίσης η ομάδα τα πήγε αρκετά καλά, με τη σεζόν να κλείνει θετικά, έχοντας εξαιρετικές εμπειρίες. Σημείωσα δύο γκολ και αυτό ήταν πολύ σημαντικό για εμένα.»

Για το συμβόλαιό του με τον ΠΑΣ Λαμία:

«Έχουμε συζητήσει με την ομάδα και έχουμε ήδη ασχοληθεί με το θέμα της ανανέωσής μου. Έχουμε ήδη βρει τη χρυσή τομή στην συμφωνία μας και μένει να την οριστικοποιήσουμε. Είμαι πολύ χαρούμενος που παραμένω στην Ελλάδα και νιώθω πολύ καλά που θα ανανεώσω!»

Για την ομάδα της Ρετζίνα στην οποία και έχει αφήσει το δικό του στίγμα είπε:

«Μου είναι δύσκολο να ξεχάσω την Ρετζίνα, μιας και μεγάλωσα στο Ρέτζιο και πάντα θα μιλάει με τα καλύτερα λόγια. Έχω μία όμορφη ανάμνηση από τους οπαδούς της ομάδας και την πόλη. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το παινχίδι στο Granello για τα play off μπροστά σε 20 χιλιάδες θεατές.»

Για την μεταγραφή του Βίκτορ Όσιμεν στη Νάπολη:

«Τον γνωρίζω τον Όσιμεν, αλλά όχι προσωπικά. Αυτό που θέλω να σημειώσω είναι πως το ιταλικό ποδόσφαιρο δεν είναι εύκολο. Μπορείς σε οποιοδήποτε άλλο πρωτάθλημα να πετύχεις 20 γκολ… αλλά οι αμυντικοί στην Serie A είναι πολύ δυνατοί. Κατά την γνώμη μου δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα για αυτόν. Είναι ένας ευέλικτος ποδοσφαιριστής, είναι γρήγορος, εκρηκτικός και τα χαρακτηριστικά του είναι σαν να συνδυάζεις τον Ντρογκμπά και τον Ετό. Είναι ένας πλήρης ποδοσφαιριστής αλλά επαναλαμβάνω, ότι θα είναι δύσκολα στην Serie A για αυτόν.»

Μετάφραση: Λάμπρος Αρναούτογλου

Διαβάστε επίσης

Back to top button