ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Από τις τελικές της Λαμίας… στα λάθη του ΟΦΗ!(pic)

Ένα 20λεπτο πίεσης από τον ΟΦΗ στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν αρκετό για να κερδίσει η κρητική ομάδα τον ΠΑΣ Λαμία. Δείτε τον αγώνα της 13ης αγωνιστικής σε αριθμούς.

Ένα 20λεπτο πίεσης από τον ΟΦΗ στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν αρκετό για να κερδίσει η κρητική ομάδα τον ΠΑΣ Λαμία.

Δείτε τον αγώνα της 13ης αγωνιστικής σε αριθμούς.

Η νίκη του ΠΑΣ Λαμία επί του ΟΦΗ με 2-1 σκορ ήρθε έπειτα από εκπληκτική εμφάνιση των γηπεδούχων στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο ΟΦΗ στο πρώτο 20λεπτο του αγώνα πίεσε ψηλά, είχε τον έλεγχο και με τους Νέϊρα και Ναμπί απειλούσε συνεχώς την «κυανόλευκη» άμυνα με αποτέλεσμα να φτάσει στο τέλος της 7 τελικές, έχοντας 6 σουτ εντός της περιοχής και μόλις 1 εκτός.

Η Λαμία τώρα, ολοκλήρωσε το παιχνίδι έχοντας 12 τελικές προσπάθειες από τις οποίες είχε 4 σουτ εντός της μεγάλης περιοχής και 5 εκτός αυτής.

Αυτό που δεν είχε ο ΟΦΗ αλλά το είχε η Λαμία ήταν 3 κεφαλιές!

Τώρα, όσο αφορά τις επεμβάσεις, τις αποκρούσεις και τα κλεψίματα η ομάδα της Κρήτης είχε αρκετή δουλειά. Τρεις αποκρούσεις, 13 επεμβάσεις και 14 κλεψίματα έναντι 3 αποκρούσεων, 7 επεμβάσεων και 14 κλεψιμάτων του ΠΑΣ.

Τα φάουλ ήταν 20 για τη Λαμία και 19 για τον ΟΦΗ ενώ 1-2 ήταν τα οφσάιντ.

Τέλος αξίζει να ανφερθούμε στα λάθη των δύο ομάδων. Ο ΠΑΣ Λαμία κατά γενική ομολογία κάνει σε κάθε του αγώνα αρκετά λάθη και στο παιχνίδι με τους κρητικούς έφτασε τα 40. Από την άλλη, η ομάδα του Γιώργου Σίμου έκανε 48 λάθη και τα περισσότερα ήταν στο δεύτερο ημίχρονο.

Πιο αναλυτικά τα στατιστικά του αγώνα:

Διαβάστε επίσης

Back to top button