Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Παιχνίδι με τα γκολ στην Serie A

Οι στοιχηματικές επιλογές του in2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο Lamiasports.

Στην Ουκρανία ο πατέρας Λουτσέσκου ο Μιρτσέα Λουτσέσκου αποφάσισε να αποχωρήσει αιφνιδίως (27/7) από την τεχνική ηγεσία της Ντιναμό Κιέβου, μόλις τέσσερις μέρες μετά την πρόσληψή του, καθώς δέχθηκε πολύ έντονες πιέσεις από το μεγαλύτερο μέρος των οπαδών της ουκρανικής ομάδας, που τον έχουν «συνδέσει» με τη μεγάλη αντίπαλο της Ντιναμό, Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Ο Ρουμάνος τεχνικός υπέγραψε διετές συμβόλαιο, με οψιόν επέκτασης για άλλον ένα, όμως οι οπαδοί έγιναν έξαλλοι μετά τη συνάντηση που είχε ο Λουτσέσκου με τους Όλεγκ Μπλαχίν και Ιχόρ Μπελάνοφ.

Μετά την παραίτηση του από την τεχνική ηγεσία της Ντιναμό Κιέβου δήλωσε:

«Δυστυχώς αποφάσισα να διακόψω τη συνεργασία μου με τη Ντιναμό. Ευχαριστώ τον πρόεδρο Ιχόρ Σούρκις και την οικογένειά του για την πρόσκληση και την τιμή που μου έκαναν, αλλά είναι αδύνατο για μένα να εργαστώ σε ένα εχθρικό περιβάλλον, χωρίς τη στήριξη των οπαδών, τους οποίους χρειάζεται πολύ η ομάδα».

Στα δικά μας τώρα τα στοχηματικά … ΤΑΜΕΙΟ η χθεσινή μας πρόταση στην Allsvenskan της Σουηδίας. Με το Over στο παιχνίδι της Χάμαρμπι και το Goal-Goal στο παιχνίδι της Κάλμαρ με την Μιάλμπι.

Με μία δυάδα θα ασχοληθούμε και σήμερα από την Serie A στην Ιταλία.

Στις 20:30 Πάρμα-Αταλάντα και στις 22:45 Ίντερ-Νάπολι.

Διαβάστε εδώ το πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις στο in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button