Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Ασφαλής η Τορίνο, αγχωμένη η Τζένοα!

Καλημέρα στους φίλους αναγνώστες. Δεύτερη αγωνιστική ημέρα σήμερα για την τελευταία αγωνιστική της Serie A, με 5 παιχνίδια στο κουπόνι.

Όπως ξέρετε, η Γιουβέντους έχει ανακυρηχθεί πρωταθλήτρια από την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ ΊντερΑταλάντα και Λάτσιο παλεύουν για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης, έχοντας όμως εξασφαλίσει την εισαγωγή τους στους ομίλους του Champions League.

Η Ρόμα έχει στα χέρια της τη συμμετοχή στους ομίλους του Europa League, ενώ η Μίλαν θα αγωνιστεί στα προκριματικά της διοργάνωσης. Σπαλ και Μπρέσια πρόκειται να γνωρίσουν τον υποβιβασμό στη Serie B, με Μπενεβέντο και Κροτόνε να είναι οι σίγουρες που θα τις αντικαταστήσουν.

Όσον αφορά τώρα την τρίτη ομάδα που θα υποβιβαστεί, βασική υποψήφια είναι η Λέτσε, ωστόσο λόγω της διαφοράς ενός μόλις βαθμού από τη Τζένοα, το τοπίο θα ξεδιαλύνει με το πέρας της ημέρας.

Πάμε και στη σημερινή μας στήλη, στην οποία επιλέξαμε δύο από τα πέντε παιχνίδια της Serie A. Έτσι λοιπόν, πρόκειται να ασχοληθούμε με τις αναμετρήσεις Μπολόνια-Τορίνο και Τζένοα-Βερόνα.

Διαβάστε εδώ το πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις στο in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button