Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΑΕΚ: Τέλος ο Μπακάκης, έλυσε το συμβόλαιο του

Βρέθηκε λύση με τον Μιχάλη Μπακάκη και αποχωρεί από την ΑΕΚ. #slgr #aekfc #Μπακάκης #free_agent #season2022_2023

Βρέθηκε λύση με τον Μιχάλη Μπακάκη και αποχωρεί από την ΑΕΚ.

Λύση σε ένα σημαντικό ζήτημα που παρέμενε εκκρεμές από το ξεκίνημα της σεζόν βρήκε η ΑΕΚ. Έπειτα από οκτώ χρόνια στην ομάδα, ο Μιχάλης Μπακάκης έφτασε σε συμφωνία με τη διοίκηση για τη λύση της συνεργασίας του με τους «κιτρινόμαυρους». Ηταν ένα θέμα που απασχόλησε έντονα την Ενωση, καθώς είχε γίνει σαφές πως ο διεθνής μπακ δεν θα είχε ρόλο στην ομάδα ούτε αυτήν τη σεζόν και θα έκλεινε δεύτερη χρονιά ανενεργός.

Ο Μπακάκης μεταγράφηκε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2014 από τον Παναιτωλικό και υπήρξε από τους σημαντικότερους παίκτες στις καλές και στις κακές στιγμές των χρόνων που μεσολάβησαν. Κατέκτησε με την ΑΕΚ πρωτάθλημα και κύπελλο, αλλά ήταν παρών και στα χρόνια της φθοράς. Από πέρυσι είχε αποφασιστεί να τεθεί εκτός ομάδας, έκανε κάποιες συμμετοχές με την ΑΕΚ Β’, αλλά δεν μπόρεσε να επανέλθει.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Μιχάλη Μπακάκη. Ο Έλληνας διεθνής δεξιός μπακ φόρεσε τη φανέλα της ομάδας μας από το καλοκαίρι του 2014. Σε αυτά τα οκτώ χρόνια στέφθηκε πρωταθλητής το 2018, κυπελλούχος το 2016 και είχε σημαντική παρουσία στη συμμετοχή της ομάδας στους ομίλους του Champions League και του Europa League. Μιχάλη, σε ευχαριστούμε και σου ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα σου», ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Έπειτα και από τη συμφωνία με τον Μπακάκη, η ΑΕΚ έχει καταφέρει να φτάσει σε λύσεις με τους Σβάρνα, Βράνιες, Τάνκοβιτς και Λε Ταλέκ και απομένουν οι Ανσαριφάρντ και Τσιντώτας από τους παίκτες που δεν υπολογίζονται. Για τον Ιρανό επιθετικό πάντως, τις τελευταίες ημέρες υπάρχει έντονη κινητικότητα και πληροφορίες για αναθέρμανση του ενδιαφέροντος της Ομόνοιας.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button