Α΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Με όρεξη… και ξεκάθαρους στόχους ξεκίνησε ο Αστέρας Σταυρού!(φωτορεπορτάζ + βίντεο)

Δείτε το φωτορεπορτάζ του LamiaSports, από την πρώτη επίσημη προπόνηση του Αστέρα Σταυρού! Ευχαριστούμε πολύ την διοίκηση του Αστέρα για την φιλοξενία!

Με χαμόγελα, όνειρα και ξεκάθαρους στόχους ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα την προετοιμασία του για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν, ο Αστέρας Σταυρού.

Παίκτες, προπονητής αλλά και σύσσωμη η διοίκηση έδωσαν το παρών στο γήπεδο όπου ξεκίνησε σήμερα το «χτίσιμο» μίας εντελώς νέας ομάδας, με πρωτεργάτη τον έμπειρο Πέτρο Καραΐσκο.

Ο Αστέρας, έχοντας κρατήσει μερικά από τα μέλη της περσινής του ομάδας, πρόσθεσε τόσο εμπειρία αλλά και ταλέντο, δύο συστατικά που θα χρειαστεί σίγουρα σε ένα πρωτάθλημα όπως η Α΄Φθιώτιδας!

Ο πρόεδρος της ομάδας, κ. Μόσχος απευθύνθηκε αρχικά στους ποδοσφαιριστές με έναν χαιρετισμό, παρουσίασε τον προπονητή , τον γενικό αρχηγό, τον φροντιστή αλλά και τα μέλη του συμβουλίου που έδωσαν το παρών και έπειτα τον λόγο πήρε ο κ. Καραΐσκος.

Αυτό που τόνισε ο προπονητής του Αστέρα, είναι πως θέλει υπομονή, δουλειά και πειθαρχία απ΄όλους για να μπορέσουν να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει, ενώ υπογράμμισε πως η έδρα τους… πρέπει να γίνει «κόλλαση» για τις αντίπαλες ομάδες!

Το LamiaSports, βρέθηκε στο γήπεδο του Σταυρού και σας παρουσιάζει μέσα από το φωτορεπορτάζ του την πρώτη προπόνηση του Αστέρα:

Διαβάστε επίσης

Back to top button