Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Επιστρέφει στη Β΄Φθιώτιδας η Ένωση Μαρκακώμης – Σπερχειάδας 2010!

Ένα πολύ ευχάριστο νέο βγήκε σήμερα, καθώς έγινε γνωστό πως η ομάδα Ένωση Μακρακώμης - Σπερχειάδας 2010 επιστρέφει στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Μετά από 3 χρόνια προετοιμασίας λοιπόν, η ομάδα της Ένωσης Μακρακώμης – Σπερχειάδας 2010 θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Β΄Φθιώτιδας, με κορμό τα νεαρά παιδιά των ακαδημιών της ενώ θα στηριχθούν με 5 έμπειρους ποδοσφαιριστές από την περιοχή.

Η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει στις 17 Αυγούστου στο Δημοτικό Στάδιο «Λ. Γιαννέλος» της Μακρακώμης.

Η “ΕΝΩΣΗ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ- ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ 2010” επανέρχεται στις τοπικές κατηγορίες.

Μετά από 3 χρόνια προετοιμασιας, βελτίωσης, αξιοποίησης των Τμημάτων υποδομών, μπηκαν οι βάσεις και ήρθε η ώρα να κάνουμε το βήμα παραπάνω.

Η ομάδα μας θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας Φθιώτιδας με κορμό τα παιδιά της περσινής πρωταθλήτριας Φθιώτιδας Κ-16 πλαισιωμένα από 5 έμπειρους ποδοσφαιριστές της περιοχής μας.

Ο Μέσος Όρος Ηλικίας θα είναι τα 16,5 χρόνια.

Έχουμε ήδη προχωρήσει σε 9 μεταγραφές (ολοκληρώνοντας το ρόστερ) οι οποίες θα ανακοινωθούν μόλις ολοκληρωθούν και τυπικά.

Η προετοιμασία θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 17 Αυγούστου στις 19.00′ στο Δημ. Στάδιο “Λ. Γιαννέλος” της Μακρακώμης.

Η ομάδα μας θα συμμετάσχει και σε όλα τα πρωταθλήματα υποδομών (Κ16 / Κ14 / Κ12 / Κ10 / Κ8) για τα οποία η έναρξη προπονήσεων θα γίνει στις 7 Σεπτεμβρίου.

Το προπονητικό team θα παραμείνει το ίδιο με πέρυσι (ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει), με επικεφαλή τον Γιώργο Καραγεώργο και τους Δημήτρη Λιάσκα, Λάμπρο Καλοπήτα , Ηρακλή Παιδιαδίτη ενώ θα ενισχυθεί για την περίοδο της προετοιμασίας με δύο ακόμη γυμναστές, τους Ηρακλή και Λάμπη Οικονόμου.

Ευχόμαστε Υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλες τις ομάδες.

Διαβάστε επίσης

Back to top button