Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ροναλντίνιο: Πάρτι με μοντέλα έκανε ο Βραζιλιάνος όσο ήταν σε κατ οίκον περιορισμό

Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας από την Παραγουάη ο Ροναλντίνιο τους τέσσερις τελευταίους μήνες που ήταν σε κατ' οίκον περιορισμό έκανε πολλά πάρτι με αιθέριες υπάρξεις.

Σύντομα όπως όλα δείχνουν θα τελειώσει η περιπέτεια του Ροναλντίνιο στην Παραγουάη.

Όλα άρχισαν όταν συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Παραγουάης προσπαθώντας, μαζί με τον αδερφό του Ρομπέρτο Ντε Ασίς Μορέιρα, να μπει με πλαστά διαβατήρια στη χώρα, με τη συνέχεια να περιλαμβάνει τη φυλάκιση του Βραζιλιάνου πρώην άσου με κατηγορίες για πλαστογραφία και εμπλοκή σε κύκλωμα ξεπλύματος μαύρου χρήματος.

Αυτό έγινε τον περασμένο Μάρτιο, με τον Ροναλντίνιο να βγαίνει από τη φυλακή μετά από έναν μήνα, καταβάλλοντας ένα μεγάλο ποσό που είχε οριστεί ως εγγύηση, μένοντας όμως σε κατ’οίκον περιορισμό σε ξενοδοχείο.

Μόνο που σύμφωνα με τα Μέσα της Παραγουάης ο Βραζιλιάνος καλοπερνούσε. Πρώτα απ’ όλα έμενε σε ένα ξενοδοχείο υπερπολυτελείας όπου του παρείχαν όλες τις ανέσεις. Την ίδια ώρα σύμφωνα με την “Hoy” της Παραγουάης ο Ροναλντίνιο έκανε συχνά πάρτι στη σουίτα του έχοντας μάλιστα πάντα την συντροφιά αιθέριων υπάρξεων.

Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ έχει μάλιστα και λεπτομέρειες τονίζοντας πως όσα μοντέλα ήταν γνωστά πήγαιναν κατευθείαν από το πάρκινγκ στο δωμάτιο του Βραζιλιάνου, ενώ οι υπόλοιπες έφταναν και έφευγαν με συγκεκριμένο όχημα.

Τονίζεται ότι οι καλεσμένες έφευγαν πάντοτε από τη σουίτα του Βραζιλιάνου παίρνοντας πανάκριβα δώρα.

πηγή: Sport-24.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button