Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: «Δεν είναι ευπρόσδεκτος στο Κορωπί ο Αυγενάκης»

«Η σοβαρότητα της κατάστασης δεν προσφέρεται για επικοινωνιακή προβολή από τον υφυπουργό. Ας πάει εκεί όπου είναι ευπρόσδεκτός», είναι το σχόλιο της πράσινης ΠΑΕ.

Στο προπονητικό κέντρο του του Παναθηναϊκού θα δώσει το «παρών» αύριο ο Λευτέρης Αυγενάκης για να… επιθεωρήσει εάν η προπόνηση διεξάγεται βάσει του πρωτοκόλλου που έχει οριστεί από την αρμόδια επιτροπή για τα μέτρα κατά του κορωνοϊού.

Οι πράσινοι ενημερώθηκαν για την εξέλιξη αυτή και ξεκαθάρισαν ότι ο υφυπουργός αθλητισμού δεν είναι ευπρόσδεκτος κάνοντας λόγο για επικοινωνιακή πολιτική από τον κ.Αυγενάκη.

«Η υγειονομική επιτροπή που θα συνοδεύσει τον υφυπουργό είναι όχι απλώς ευπρόσδεκτη αλλά η παρουσία της κρίνεται απαραίτητη. Αντίθετα η σοβαρότητα της κατάστασης δεν προσφέρεται για επικοινωνιακή προβολή από τον υφυπουργό. Ας πάει εκεί όπου είναι ευπρόσδεκτός».

Αναλυτικά αναφέρει η θέση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το ζήτημα…

«Γνωστοποιήθηκε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός ότι ο υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης σκοπεύει να μεταβεί το πρωί της Πέμπτης στο προπονητικό κέντρο «Γ. Καλαφάτης» προκειμένου να παρακολουθήσει την προπόνηση όπως αυτή διεξάγεται βάσει του πρωτοκόλλου για τα μέτρα κατά του κορωνοϊού.

Η υγειονομική επιτροπή που θα συνοδεύσει τον υφυπουργό είναι όχι απλώς ευπρόσδεκτη αλλά η παρουσία της κρίνεται απαραίτητη. Αντίθετα, η σοβαρότητα της κατάστασης δεν προσφέρεται για επικοινωνιακή προβολή από τον υφυπουργό. Ας πάει εκεί όπου είναι ευπρόσδεκτος».

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button