ΑφιερώματαΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Άγγελος Ζιούλης: Η επιλογή του Πετράκη για τα στόπερ στη Λαμία!(pics)

Ο Άγγελος Ζιούλης θα είναι ο τέταρτος των σέντερ μπακ στον ΠΑΣ Λαμία, όπως όλα δείχνουν και το LamiaSports σας παρουσιάζει τον ποδοσφαιριστή!

Με προηγούμενο άρθρο μας, σας ενημερώσαμε πως σύμφωμα με δημοσίευμα από την Κρήτη και το «athlitiko.gr», ο Άγγελος Ζιούλης αναμένεται να γίνει παίκτης του ΠΑΣ Λαμία.

Όπως φαίνεται, πρόκειται για επιλκογή καθαρά του Γιώργου Πετράκη, ο οποίος γνωρίζει τον ποδοσφαιριστή από την κοινή τους παρουσία στα Χανιά, ενώ ο παίκτης πέρυσι έπαιξε στην πρωταθλήτρια ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Το LamiaSports τώρα, όπως κάνει σε κάθε μεταγραφικό στόχο του ΠΑΣ, θα σας παρουσιάσει το βιογραφικό του Ζιούλη, έτσι ώστε να γνωρίζεται περί τίνος πρόκειται!

ΑΓΓΕΛΟΣ ΖΙΟΥΛΗΣ

Ο Άγγελος Ζιούλης έχει γεννηθεί την 1η Φεβρουαρίου του 1995, στην Αθήνα, είναι 25 ετών, έχει ύψος 1,88μ. και αγωνίζεται ως σέντερ μπακ.

Είναι δεξιοπόδαρος, ενώ εκτός από τη φυσική του θέση, η οποία είναι αυτή του κεντρικού αμυντικού, μπορεί να αγωνιστεί και ως αμυντικό χαφ. Ένας καθαρός αμυντικός κόφτης δηλαδή μπροστά από τους δύο σέντερ μπακ.

Ο Έλληνας αμυντικός, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τον Ολυμπιακό Λιοσίων, ενώ το 2013 πήγε στις Ακαδημίες του Πανθρακικού. Στην Κ19 της ομάδας από τη Θράκη έκατσε έναν χρόνο και έπειτα πήγε στην ομάδα του Παναθηναϊκού.

Δεν υπάρχουν καταγεγραμμένες εμφανίσεις με τη φανέλα των «πρασίνων» ούτε στις ακαδημίες της ομάδας, ενώ τον Ιούλιο του 2015, ο Ζιούλης έφυγε για την Κύπρο, ως ελεύθερος, για να αγωνιστεί αρχικά στις ακαδημίες της ΑΕΛ Λεμεσού ενώ μετέπειτα φόρεσε τη φανέλα της ΘΟΙ Λακαταμιάς.

Τον Αύγουστο του 2017, ο Άγγελος επέστρεψε στην Ελλάδα, όπου και φόρεσε τη φανέλα της ΠΑΕ Χανίων. Εκεί είχε προπονητή τον Γιώργο Πετράκη, τον τωρινό τεχνικό της Λαμίας, πραγματοποιώντας μάλιστα εξαιρετικές εμφανίσεις.

Με τα Χανιά, ο Ζιούλης αγωνίστηκε σε 54 αγώνες έχοντας και 1 γκολ! Δύο γεμάτες σεζόν για τον Αθηναίο αμυντικό στην Κρήτη, κάτι που του έδωσε την ευκαιρία να πάρει μεταγραφή στον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον οποίο πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος την περσινή σεζόν.

Παρόλο αυτά, με τους Ηπειρώτες αγωνίστηκε σε μόλις 7 αγώνες, καθώς το δίδυμο Απόστολος Σκόνδρας και Νώντας Παντελάκης ήταν αυτό που πήρε τις περισσότερες συμμετοχές!

«Στέλνουν» τον Ζιούλη στον ΠΑΣ Λαμία!

Διαβάστε επίσης

Back to top button