Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Πως θα ενεργοποιηθεί η συμφωνία του Σεμέδο με την Πόρτο για συμβόλαιο έως το 2026

Ο έμπειρος διεθνής στόπερ στο deal του με την Πόρτο έχει την προοπτική συμβολαίου έως το 2026 εφόσον τον αγοράσει η νέα του ομάδα το καλοκαίρι. #slgr #olympiacosfc #RubenSemedo #portofc #slgrinterwetten

Ο έμπειρος διεθνής στόπερ στο deal του με την Πόρτο έχει την προοπτική συμβολαίου έως το 2026 εφόσον τον αγοράσει η νέα του ομάδα το καλοκαίρι.

Ρούμπεν Σεμέδο τέλος και επίσημα για τον Ολυμπιακό μετά από ένα σημαντικό χρονικό διάστημα και με προβλήματα εξωαγωνιστικής φύσεως για τον παίκτη.

Ο 27χρονος στόπερ με τους 94 αγώνες στον Ολυμπιακό και τα 7 γκολ συνεχίζει την καριέρα του στην Πόρτο ως δανεικός για το επόμενο εξάμηνο. Το deal της Πόρτο με τον Σεμέδο έχει και μία άλλη πτυχή από χρονικής πλευράς. Εφόσον η πορτογαλική ομάδα εξασκήσει το προσεχές καλοκαίρι τη ρήτρα των 5.5 εκατ. ευρώ υπάρχει συμφωνία για αυτόματη ενεργοποίηση για συμβόλαιο του παίκτη έως το 2026.

Σύμφωνα με πορτογαλικές πηγές αυτό έγινε έτσι ώστε και η Πόρτο να έχει έτοιμο το νέο συμβόλαιο του Ρούμπεν Σεμέδο αλλά και έχει και μία προοπτική και ένα έξτρα κίνητρο ο παίκτης. Η O Jogo μάλιστα τονίζει πως υπάρχει σχετική ρήτρα ενεργοποίησης του συμβολαίου αυτού από τη στιγμή που θα προκύψει η αγορά του παίκτη από τον Ολυμπιακό. Να τονιστεί πως ο Σεμέδο έγινε διεθνής με την Πορτογαλία όταν ήταν στον Ολυμπιακό και έχει 3 συμμετοχές εκεί.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button