Γ' ΕθνικήΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Το πρώτο γκολ της φετινής Γ΄ Εθνικής ανήκει στον Βρέττα!

🔵⚪ Ο Γιώργος Βρέττας έγραψε ιστορία! Το πρώτο γκολ της φετινής Γ΄ Εθνικής ανήκει στον σέντερ φορ του ΠΑΣ Λαμία, που σκόραρε στο 5’ απέναντι στον Τηλυκράτη Λευκάδας! ⚽🔥

Η φετινή σεζόν της Γ΄ Εθνικής ξεκίνησε με τον πιο ιδανικό τρόπο για τον ΠΑΣ Λαμία. Ο σέντερ φορ της ομάδας, Γιώργος Βρέττας, άνοιξε τον χορό των γκολ στη διοργάνωση, σκοράροντας μόλις στο 5ο λεπτό του εκτός έδρας αγώνα με τον Τηλυκράτη Λευκάδας.

Με μια ψύχραιμη εκτέλεση, ο Βρέττας έκανε το 0-1, γράφοντας το πρώτο φετινό τέρμα της κατηγορίας και δίνοντας από νωρίς το προβάδισμα στους «κυανόλευκους». Το γκολ αυτό έχει ξεχωριστή σημασία, καθώς πέρα από το ότι αποτέλεσε το εναρκτήριο τέρμα της νέας χρονιάς, προήλθε από έναν νεαρό ποδοσφαιριστή και τον βασικό σέντερ φορ του ΠΑΣ τη φετινή σεζόν.

Οι φίλοι του ΠΑΣ Λαμία έχουν κάθε λόγο να αισιοδοξούν, βλέποντας την ομάδα τους να ξεκινάει με ενέργεια και αποφασιστικότητα, με τον Γιώργο Βρέττα να δίνει το σύνθημα από νωρίς.

Διαβάστε επίσης

Back to top button