ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Οι δύο πρώην «κυανόλευκοι» που παραμένουν ελεύθεροι!

Είδαμε αρκετούς πρώην παίκτες του ΠΑΣ Λαμία να μένουν ελεύθεροι αλλά να βρίσκουν σχεδόν αμέσως ομάδα για να συνεχίσουν την καριέρα τους.

Δύο από αυτούς είναι ο Χρήστος Αραβίδης και ο Βασίλης Πλιάτσικας, οι οποίοι ήταν συμπαίκτες στον ΠΑΣ Λαμία και πλέον θα παραμείνουν μαζί καθώς θα αγωνίζονται στην Παναχαϊκή της Β΄Εθνικής.

Παρόλο αυτά, υπάρχουν και παίκτες που πέρυσι (και πρόπερσι) φορούσαν τη φανέλα της Λαμίας, όμως έμειναν ελεύθεροι και ακόμη αναζητούν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Αμέσως το μυαλό αρκετών θα πήγαινε στον Νταμίρ Κάχριμαν και τον Ταϊρόν ντελ Πίνο, αλλά εμείς θα σας αναφέρουμε δύο άλλα πρώην «κεφάλαια» του ΠΑΣ, όπου δεν ανανέωσαν την συνεργασία τους με τους «κυανόλευκους» και ακόμη αναζητούν την επόμενη ομάδα τους.

Ο λόγος για τους Μάρκ Ασίγκμπα και τον Βάντερσον Σκαρντοβέλι…

Ας ξεκινήσουμε με τον Ασίγκμπα ο οποίος αγωνίστηκε για τρεις χρονιές στον ΠΑΣ Λαμία!

Ο Γκανέζος αμυντικός, ήταν από τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις της Λαμίας το καλοκαίρι της ανόδου στην SuperLeague 1. Μάλιστα, η πρώτη του χρονιά ήταν ίσως η καλύτερη στην καριέρα του, καθώς μέτρησε 3.014 λεπτά συμμετοχής, κάτι που μεταφράζεται σε 34 αγώνες για το πρωτάθλημα και το κύπελλο Ελλάδος.

Αποτέλεσε βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ομάδας, καλύπτοντας μάλιστα και παραπάνω από μία θέσεις!

Τα προβλήματα στην αρχή της περσινής περιόδου, ανάμεσα σε ομάδα και παίκτη, «έριξαν» αρκετά τον Ασίγκμπα και από τις 30+ συμμετοχές… έπεσε στις 19! Παρόλο αυτά και τη δεύτερη χρονιά του στη Λαμία, έδειξε ότι είναι χρήσιμος και μπορεί να βρει θέση στην ομάδα.

Φέτος, σε μία πραγματικά αλλόκοτη σεζόν τόσο για τη Λαμία αλλά όσο και για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ο 30χρονος ποδοσφαιριστής έπαιξε σε 17 ματς.

Συνολικά, ο Ασίγκμπα έχει εμφανιστεί σε 70 αγώνες με την «κυανόλευκη» φανέλα μετρώντας 2 γκολ, έχοντας τις καλές και τις κακές του στιγμές!

Περνάμε στον περσινό αρχηγό τους ΠΑΣ και σε έναν από τους πιο τίμιους παίκτες που φόρεσαν τα «κυανόλευκα».

Αυτός είναι ο Βάντερσον Σκαρντοβέλι, ο οποίος προς έκπληξη αρκετών δεν ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα της Φθιώτιδας.

Ο 35χρονος αριστερός μπακ, έπαιξε δύο χρονιές στη Λαμία έχοντας 66 αγώνες και 2 ασίστ ενώ στις περισσότερεες εμφανίσεις του φορούσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Αποτέλεσε βασικό και αναντικατάστατο μέλος της προπέρσινης ομάδας που κατάφερε να φτάσει στην 7η θέση του πρωταθλήματος η οποία μέχρι την επόμενει αποτελεί την καλύτερη θέση της Λαμίας!

Γράφτηκε πως ο Άρης καλοβλέπει την περίπτωσή του όμως ο Βάντι παραμένει ελεύθερος και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Διαβάστε επίσης

Back to top button