ΑκαδημίεςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Κλαρκ Ενσικουλού: Ο γαλλοαναθρεμένος επιθετικός στο στόχαστρο του LamiaSports!(pics+vids)

Είναι Κονγκολέζος, έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στη Γαλλία, τον λένε Κλαρκ Ενσικουλού και όπως φαίνεται είναι και πάλι στο στόχαστρο του ΠΑΣ Λαμία.

Ένα δημοσίευμα του SDNA, έφερε πάλι στο μεταγραφικό προσκήνιο του ΠΑΣ Λαμία τον Κλαρκ Ενσικουλού.

Ο Κονγκολέζος επιθετικός, θα μείνει όπως όλα δείχνουν ελεύθερος από τον Ατρόμητο, μιας και δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα και ο ΠΑΣ Λαμία μαζί με τον Απόλλων Σμύρνης είναι στο παιχνίδι για την απόκτησή του.

Για τον λόγο αυτό, το LamiaSports έψαξε και βρήκε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεται να γνωρίζετε για τον φερόμενο… ως μεταγραφικό στόχο της Λαμίας.

ΚΛΑΡΚ ΕΝΣΙΚΟΥΛΟΥ

Ο Κλάρκ Ενσούμπου Ενσικουλού, έχει γεννηθεί στις 10 Ιουλίου του 1992 στην Λιλ της Γαλλίας, είναι Κονγκολέζος, έχει ύψος 1,80μ.και η φυσική του θέση είναι αυτή του αριστερού εξτρέμ.

Είναι δεξιοπόδαρος και μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως αριστερός εξτρέμ, όσο και ως σέντερ φορ. Μπορεί βέβαια, να παίξει και ως δεύτερος φορ, σαν «ψευτοεννιάρι».

Η καριέρα του Ενσικουλού ξεκίνησε από την Γαλλία και ομάδες όπως η ES Wasquehal, ενώ το 2010 πήγε στις ακαδημίες της Lille.

Τις πρώτες του συμμετοχές τις πραγματοποιεί με την ομάδα της Thonon Evian B, μετρώντας 66 αγώνες, 9 γκολ και 1 ασίστ.

Πριν αποχωρήσει από τη Γαλλία για την Ελλάδα, ο 28χρονος αγωνίστηκε για μία σεζόν στην Stade Lavallois έχοντας 31 αγώνες, με 1 γκολ και 1 ασίστ.

Στην Ελλάδα ήρθε τον Ιούλιου του 2017 για να φορέσει τη φανέλα του Πλατανιά Χανίων. Στην ομάδα της Κρήτης έπαιξε έναν χρόνο, πραγματοποιώντας εξαιρετικό πρωτάθλημα, καθώς εμφανίστηκε σε 30 αγώνες έχοντας 5 γκολ και 2 ασίστ, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Τις καλές του αυτές εμφανίσεις, τις εξαργύρωσε παίρνοντας μεταγραφή στον Ατρόμητο τον Ιούλιου του 2018, στην ομάδα που ανήκει μέχρι και σήμερα.

Μέχρι και φέτος, ο Ενσικουλού με τη φανέλα των Περιστεριωτών έχει εμφανιστεί σε 62 αγώνες, με 8 γκολ και 7 ασίστ.

Στην πρώτη του χρονιά με τον Ατρόμητο έδειξε το καλό του πρόσωπο ως ποδοσφαιριστής, ενώ η χρονιά που μας πέρασε δεν ήταν και η καλύτερή του.

Τέλος, να πούμε πως ο Ενσικουλού είναι διεθνής με την ομάδα Κ20 του Κονγκό, παίζοντας σε 5 αγώνες!

Δείτε μερικές σκηνές από τον ποδοσφαιριστή στο γήπεδο:

Διαβάστε επίσης

Back to top button