Άλλα αθλήματαΤοπικά Σπορ

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Karting 2020 ο Αλέξανδρος Παπαευθυμίου!(pics)

Στις 29 και 30 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα και στην πίστα kart «San Nicolas» το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Karting 2020.

Τη Λαμία και την Αγωνιστικη Λεσχη Αυτοκινητου Λαμιαςθα εκπροσωπίσει ο Αλέξανδρος Παπαευθυμίου, ο οποίος για ακόμη έναν αγώνα έχει θέσει με την ομάδα της GSR Team ως στόχο την πρώτη θέση!

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Στις 29 και 30 Αυγούστου, στην πόλη της Καλαμάτας και συγκεκριμένα στην πίστα kart San Nicolas, θα διεξαχθεί ο δεύτερος γύρος, από τους τέσσερις που συμπεριλαμβάνει ο θεσμός στο φετινό πρόγραμμα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Karting 2020.

Η Α.Λ.Α.Λαμίας, εκπροσωπείται από τον Αλέξανδρο Παπαευθυμίου ο οποίος για ακόμη έναν αγώνα έχει θέσει με την ομάδα της GSR Team, ως στόχο το πρώτο σκαλί του βάθρου, αυξάνοντας ταυτόχρονα το βαθμολογικό το προβάδισμα στην κατηγορία Junior.

Ο Αλέξανδρος μετά την νίκη του στον πρώτο αγώνα, βρίσκεται σε καταπληκτική αγωνιστική κατάσταση. Μερικές ημέρες πριν τον 2ο γύρο του θεσμού βρέθηκε στην πίστα kart San Nicolas της Καλαμάτας για δοκιμές-προετοιμασία. Έτσι, πιο προετοιμασμένος από ποτέ, είναι έτοιμος για μία ακόμα εντυπωσιακή ”παράσταση” στην κατηγορία Junior.

Εμείς ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον Αλέξανδρο το προσεχές αγωνιστικό διήμερο στην πίστα kart San Nicolas στην πόλη της Καλαμάτας.

?https://kartisidea.blogspot.com / Pht. : Petros Kastorinis

Διαβάστε επίσης

Back to top button