Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΑΕΚ: Ανασύνταξη ενόψει Ολυμπιακού

Στον Ολυμπιακό στρέφει την προσοχή της η ΑΕΚ, αξιολογώντας την κατάσταση των τραυματιών. #stoiximan_slgr #aekfc #olympiacosfc #playoffs #SportsNews #season2022_2023

Στον Ολυμπιακό στρέφει την προσοχή της η ΑΕΚ, αξιολογώντας την κατάσταση των τραυματιών.

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στη Λεωφόρο που θα την έφερνε σε πλεονεκτική θέση στη μάχη του τίτλου, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει. Γι’ αυτό και στρέφει αμέσως την προσοχή της στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό στην «OPAP Arena».

Οι «κιτρινόμαυροι» καλούνται να διαχειριστούν τη δεδομένη κούραση, αλλά και τα προβλήματα που έχουν προκύψει τις τελευταίες μέρες, με την ίωση και τον τραυματισμό του Λάζαρου Ρότα. Ο διεθνής μπακ έχει τεθεί νοκ άουτ για το ματς με τους «ερυθρόλευκους», καθώς διανυκτέρευσε στο νοσοκομείο, ενώ υποβλήθηκε σε εξετάσεις και θα κάνει και νέα τεστ σήμερα.

Η απουσία του δημιουργεί έναν πονοκέφαλο για τον Αλμέιδα, καθώς ο Ρότα ήταν ο μόνος διαθέσιμος δεξιός μπακ, λόγω του τραυματισμού και του Σιντιμπέ.

Από την ίωση προσβλήθηκαν τις προηγούμενες μέρες οι Πινέδα, Σιμάνσκι, Μάνταλος και Άμραμπατ, με τον πρώτο να μπαίνει ως αλλαγή αντί του Ρότα και να κάνει εξαιρετικό παιχνίδι στο δεξί άκρο της άμυνας. Οι άλλοι τρεις μπήκαν ως αλλαγή, αλλά φάνηκαν επηρεασμένοι και δεν κατάφεραν να δώσουν πολλές βοήθειες στην ΑΕΚ στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Παράλληλα, ο Γιόνσον έγινε αλλαγή λόγω ενοχλήσεων που αισθάνθηκε και θα φανεί αν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό.

Η κατάσταση όλων των ποδοσφαιριστών θα αξιολογηθεί στη σημερινή προπόνηση, με τον Ματίας Αλμέιδα να σκέφτεται ποιες αλλαγές στην ενδεκάδα, προκειμένου να τη φρεσκάρει και να διατηρήσει έναν καλό αγωνιστικό ρυθμό. Εξάλλου, αποδείχτηκε ότι όποιος και να μπει να αγωνιστεί, υπηρετεί πιστά το πλάνο του Αργεντινού τεχνικού.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button