Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Σοκαριστική καταγγελία για επίθεση με μαχαίρι σε φιλικό ερασιτεχνικών ομάδων (pic)

Σοκαριστικό περιστατικό επίθεσης με μαχαίρι σε φιλικό ανάμεσα σε ερασιτεχνικές ομάδες στην Ηλιούπολη.

Την καταγγελία έκανε η ακαδημία ποδοσφαίρου ΔΙΑΝΑ Ηλιούπολης αναφέροντας πως στόχος επίθεσης, στη διάρκεια του φιλικού με τον Χαραυγιακό, ήταν ο τερματοφύλακας της ομάδας.

Αναλυτικά όσα αναφέρονται στην καταγγελία:

“Το ΔΣ της Διάνα Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης καταγγέλει ένα τραγικό περιστατικό που διαδραματίσθηκε στις εξέδρες του Α Δημοτικού Γηπέδου Ηλιούπολης στον φιλικό αγώνα Χαραυγιακού – Διάνα.

Κάποια κακομαθημένα παιδιά, εχθροί του ποδοσφαίρου και του Χαραυγιακού χαράκωσαν με μαχαίρι τον τερματοφύλακα της Διάνα Άντι Μπέτσκο (φωτογραφία) που ήταν με παρέα του στην εξέδρα αφού ήταν εκτός αποστολής στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Τέτοια περιστατικά ταλανίζουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Το θέμα πρέπει να απασχολήσει όλους όσοι εμπλέκονται στο συγκεκριμένο περιστατικό. Την ευθύνη για ανάλογα περιστατικά (όταν κυρίως είναι επαναλαμβανόμενα) την έχουν τα γηπεδούχα σωματεία και οι διοικήσεις τους.

Ευχόμαστε να απαλλαγούν γρήγορα από τέτοιες ενέργειες για το καλό του ποδοσφαίρου και της πόλης μας. Δεν έχουν θέση ανάμεσά μας τέτοιες συμπεριφορές. Περαστικά στον Άντι. Περαστικά σε όσους παρεκτρέπονται στους αθλητικούς χώρους”.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button