Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ρίχνονται στην ευρωπαϊκή… μάχη Άρης και ΟΦΗ

Άρης και ΟΦΗ κάνουν πρεμιέρα στο Europa League για φέτος και καλούνται να ξεπεράσουν τα εμπόδια του Απόλλωνα Λεμεσού και της Κόλος Κοβαλίβκα αντίστοιχα.

Άρης και ΟΦΗ κάνουν πρεμιέρα στο Europa League για φέτος και καλούνται να ξεπεράσουν τα εμπόδια του Απόλλωνα Λεμεσού και της Κόλος Κοβαλίβκα αντίστοιχα.

Ο ΟΦΗ σήμερα επιστρέΦει στα ευρωπαϊκά σαλόνια μετά από 20 χρόνια. Οι Κρητικοί καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο του Απόλλωνα Λεμεσού (17/9, 20:00, Γεντί Κουλέ, Novasports 1) για να προκριθούν στον τρίτο προκριματικό του Europa League.

Ο Γιώργος Σίμος δεν επιφύλαξε εκπλήξεις στην αποστολή της ομάδας. Εκτός είναι έτσι κι αλλιώς οι τραυματίες Τσιλιανίδης και Φερέιρα, ενώ προστέθηκε και ο Βαζ που υπέστη ρήξη χιαστού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Αναλυτικά η αποστολή του ΟΦΗ: Βάτερμαν, Σωτηρίου, Βάις, Σακόρ, Σελίμοβιτς, Μαρινάκης, Νέιρα, Ναμπί, Σολίς, Βούρος, Διαμάντης, Γιαννούλης, Φιγκεϊρέδο, Σαρδινέρο, Γκαργκαλατζίδης, Στάικος, Μεγιάδο, Κοροβέσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που προκριθεί επί του Απόλλωνα Λεμεσού θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της πολωνικής Λεχ Πόζναν.

Ταυτόχρονα, στη… μάχη ρίχνεται σήμερα το βράδυ και ο Άρης. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Κόλος Κοβαλίβκα, για να προκριθεί και αυτή στον 3ο γύρο του Europa League.

Η αναμέτρηση ξεκινάει στις 21:00 στο «Κλ. Βικελίδης» και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 2. Με βάση τις εκτιμήσεις που υπάρχουν ο Μίχαελ Ένινγκ θα αγωνιστεί με σύστημα 4-3-3 με τους παρακάτω «11»: Κουέστα, Γκανέα, Σάκιτς, Ντάτκοβιτς, Ροζ, Τζέγκο, Σάσα, Μπερτόγλιο, Γκάμα, Φετφατζίδης και Κριστιάν Λόπεθ.

Ο Άρης φαίνεται να είναι το απόλυτο φαβορί αλλά η… άγνωστη ο Κοβαλίβκα μπορεί να γίνει απειλητική.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button