Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΠΑΟΚ: Κοιτάει και το… θαύμα με Γιόβετιτς! (vids)

Ο ΠΑΟΚ έχει στη λίστα του για τη θέση του σέντερ φορ τον Στέφαν Γιόβετιτς σε μία δύσκολη και συνάμα πολύ σπουδαία μεταγραφική περίπτωση!

Ο ΠΑΟΚ έχει στη λίστα του για τη θέση του σέντερ φορ τον Στέφαν Γιόβετιτς σε μία δύσκολη και συνάμα πολύ σπουδαία μεταγραφική περίπτωση!

Ο Γιόβετιτς ανήκει στην Μονακό και έχει σπουδαία καριέρα στις πλάτες του, έχοντας αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Ίντερ, Μάντσεστερ Σίτι, Σεβίλλη και Φιορεντίνα ενώ έχει περάσει και από την Παρτιζάν και γνωρίζει τους δύο Ζίβκοβιτς των «ασπρόμαυρων».

Ο 30χρονος Μαυροβούνιος φορ μπαίνει στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου του με τη Μονακό και το τελευταίο διάστημα δεν είχε πολύ χρόνο συμμετοχής στη γαλλική ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ στην αναζήτηση παίκτη για τη θέση του φορ τον έχει στη λίστα του και ψάχνει ένα σπουδαίο μεταγραφικό «μπαμ». Πρόκειται για μία πάρα πολύ δύσκολη περίπτωση, αρκετά ακριβή και είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί μόνο υπό το καθεστώς δανεισμού.

Το γραφείο μάνατζερ, που έχει τα δικαιώματα του Γιόβετιτς είναι αυτό, που έτρεξε και τη μεταγραφή του Λημνιού στην Κολωνία και ο ΠΑΟΚ συνεργάζεται μαζί του.

Οι τελευταίες ώρες για την απόκτηση σέντερ φορ είναι πολύ κρίσιμες, στη λίστα παραμένει και ο Τσόλακ κι άλλος ένας ποδοσφαιριστής, την ώρα, που ο Αβονίγι έκλεισε στην Ουνιόν Βερολίνου.

Πηγή: Sportime. gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button