Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Χ-αμένες και οι δύο (vid)

LA LIGA – 27η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΕΣΠΑΝΙΟΛ: 1-1

Γήπεδο: San Mamés

Χέρι – χέρι πορεύονται Αθλέτικ Μπιλμπάο και Εσπανιόλ που ήρθαν ισόπαλες 1-1 στο «Σαν Μαμές», χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσουν την 6η και τελευταία ευρωπαϊκή θέση. Τρομερό το δεύτερο μισό της σεζόν από τους Βάσκους που ενώ κινδύνευαν με υποβιβασμό, πλέον βρίσκονται 3 βαθμούς μακριά από την Ευρώπη. Οι δύο ομάδες βρίσκονται ισόβαθμες με 34 βαθμούς στην 10η θέση.

Στην πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού, η Εσπανιόλ άνοιξε το σκορ με τον Γου Λι να κάνει μία κεφαλιά-πάσα στον Φακούντο και τον τελευταίο να σκοράρει με ωραίο σουτ. Στο 22′ ο Μαρτίνεθ γέμισε προς την περιοχή των φιλοξενούμενων, με τον Ινιάκι να πιάνει την κεφαλιά και την μπάλα να περνά λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ντιέγκο Λόπεθ.

Λίγο μετά την συμπλήρωση του ημιώρου, ο Σουσαέτα εκτέλεσε με σέντρα ένα φάουλ με τον Μαρτίνεθ να πιάνει την κεφαλιά η οποία όμως κατέληξε πάνω στον Ντιέγκο Λόπεθ. Στο 38′ ο Γκρανέρο έβγαλε σέντρα με τον Γου Λι να πιάνει την κεφαλιά και τον Ερερίν να μπλοκάρει.

Δύο λεπτά αργότερα ο Γεράι έδωσε στον Σουσαέτα που σούταρε από τα πλάγια, με τον Ντιέγκο Λόπεθ να αποκρούει. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρία με τον Ροζάλες να πιάνει ένα σουτ έξω από την περιοχή και την μπάλα να περνά λίγο έξω.

Στο 58′ ο Γου Λι είχε την πρώτη καλή ευκαιρία για την Εσπανιόλ στο δεύτερο μέρος, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε λίγο έξω. Τρία λεπτά αργότερα ο Μουνιαΐν έδωσε στον Ραούλ Γκαρθία που σούταρε από πλάγια θέση, με τον Ντιέγκο Λόπεθ να αποκρούει.

Στο 79′ ο Ιμπάι έβγαλε τρομερή σέντρα με το εξωτερικό, με τον Ραούλ Γκαρθία να πιάνει την κεφαλιά προς τα πίσω πετυχαίνοντας ένα πανέμορφο τέρμα και ισοφαρίζοντας σε 1-1. Στο 88′ οι δύο παίκτες συνδυάστηκαν και πάλι από εκτέλεση κόρνερ αλλά η κεφαλιά του Ραούλ Γκαρθία κατέληξε στα χέρια του Ντιέγκο Λόπεθ.

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ερερίν, Ντε Μάρκος, Γεράι, Μαρτίνεθ, Γιούρι, Μουνιαΐν, Ντάνι Γκαρθία (Μπενιάτ 63′), Σουσαέτα (Ιμπάι 75′), Ραούλ Γκαρθία, Σαν Χοσέ, Ινιάκι (Κόδρο 45′)

ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Ντιέγκο Λόπεθ, Χερμόσο, Χάβι Λόπεθ, Ροζάλες, Νάλντο, Γκρανέρο, Μελέντο (Πεδρόσα 85′), Ρόκα, Φακούντο, Γου Λι (Πουάδο 60′), Ερνάν Πέρεθ (Βίκτορ Σάντσες 80′)

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button