Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Επιστρέφει για Σα η Ρεν

Με νέα βελτιωμένη πρόταση αναμένεται να επανέλθουν οι Γάλλοι για τον Πορτογάλο τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, ο οποίος θα είναι κανονικά στην αποστολή για το παιχνίδι με την Ομόνοια.

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ρεν παραμένει ο Ζοσέ Σα.

Η γαλλική ομάδα αναμένεται να πουλήσει τον Εντουάρ Μαντί στην Τσέλσι και ο προπονητής της, Ζιλέν Στεφάν, έχει ζητήσει την άμεση αντικατάστασή του.

«Δεν είναι μυστικό ότι ψάχνουμε έναν νέο τερματοφύλακα. Σε αυτή τη θέση χρειαζόμαστε έναν ποδοσφαιριστή άμεσα. Δεν μπορώ να σας δώσω κάποιο όνομα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Πορτογάλος γκολκίπερ του Ολυμπιακού, όμως, είναι ο Νο1 στόχος των Γάλλων και σκοπεύουν να επιστρέψουν για την απόκτησή του.

Προ ημερών η Ρεν είχε κάνει πρόταση στους «ερυθρόλευκους» με 7 εκατ. ευρώ μέσω του Ζόρζε Μέντες, αλλά τους ξεκαθαρίστηκε πως η μεταγραφή δεν προχωράει αν δεν καλυφθεί η ρήτρα των 13 εκατ. ευρώ που προβλέπεται στο συμβόλαιο του παίκτη.

Ο Σα, από τη μεριά του, δουλεύει με στόχο το αυριανό παιχνίδι με την Ομόνοια για τα πλέι οφ του Champions League, ενώ θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στην «ερυθρόλευκη» αποστολή.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button