ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Γράφουν ξανά για Λαμία και Αραμπούλι!

Εχθές αναφέραμε πως ο ΠΑΣ Λαμία κινείται για ενδεκαδάτο σέντερ φορ και σήμερα αθηναϊκά ΜΜΕ γράφουν ξανά για τον Μπατσάνα Αραμπούλι.

Εχθές αναφέραμε πως ο ΠΑΣ Λαμία κινείται για ενδεκαδάτο σέντερ φορ και σήμερα αθηναϊκά ΜΜΕ γράφουν ξανά για τον Μπατσάνα Αραμπούλι.

Το «Τρίο Μπελκάντο» λοιπόν, εκεί που άλλοι σημείωναν πως η Λαμία θα κινηθεί για ποδοσφαιριστή εκτός του κουτιού… σας αποκάλυψε πως ήδη οι άνθρωποι της ομάδας κινούνται για την απόκτηση ενός ενδεκαδάτου σέντερ φορ, που θα κάνει τη διαφορά στην επίθεση του ΠΑΣ.

Διαβάστε τι αναφέρει το ρεπορτάζ του gazzetta.gr:

Ο 26χρονος Γεωργιανός φορ φαίνεται πως βρίσκεται στην «εξίσωση» της ομάδας για τη γραμμή κρούσης και είναι πιθανό να παραμείνει κάτοικος Ελλάδος

Για την απόκτηση ενός φορ θα κινηθεί η Λαμία στις εναπομείναντες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου και σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες σε πρώτο πλάνο για την ομάδα έχει βρεθεί ο Μπατσάνα Αραμπούλι. Ο Γεωργιανός στράικερ είναι γνώριμός μας από την περσινή του θητεία με τη φανέλα του Πανιωνίου, όπου σε 30 ματς σημείωσε 6 γκολ, ενώ στο ενεργητικό του κατέγραψε και μία ασίστ.

Διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του και παλαιότερος πρωταθλητής στην πατρίδα με την Ντιναμό Τυφλίδας, ο 26χρονος επιθετικός είναι πλέον πολύ πιθανό να παραμείνει κάτοικος Ελλάδος και να αγωνίζεται πια στο «Αθανάσιος Διάκος».

Διαβάστε επίσης

Back to top button