Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Το preview της 13ης αγωνιστικής!(3η ημέρα)

Δύο παιχνίδια περιλαμβάνει η τρίτη ημέρα της 13ης αγωνιστικής της SuperLeague.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ. 19:00 ΕΡΤ

Ο Παναιτωλικός αντιμετωπίζει στο Αγρίνιο τον Απόλλωνα για την 13η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι θέλουν να αναρριχηθούν στη βαθμολογία και γι΄αυτό θα παλέψουν για τη νίκη, ώστε να φτάσουν σε ένα σημαντικό τρίποντο. Χωρίς τον τραυματία Λουίς Ρότσα και τον τιμωρημένο Δημήτρη Χαντάκια θα αγωνιστεί. Επίσης εκτός πλάνων είναι οι μόνιμοι τραυματίες το τελευταίο χρονικό διάστημα Μάρκος Πάουλο, Μιχάι και Έρικσον.
Ενώ, ο Απόλλων που βρίσκεται καθηλωμένος στην τελευταία θέση της βαθμολογίας θέλει να μπορέσει να πετύχει το καλύτερο δυνατό, στο εκτός έδρας ματς της Δευτέρας. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Τζανετόπουλος, Ντ’ Ούρσο, καθώς αμφότεροι ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούσαν. Νοκ άουτ παραμένουν οι Σικαμπάλα, Στάθης, Κύργιας.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Γιαννακόπουλος, Καμαρά, Λουσέρο, Ουίλιαν, Κόκκορης, Ντίας, Μαλής, Γιαννιώτης Δ., Μαρινάκης, Τσιγγάρας, Άργκους, Λιάβας, Μάζουρεκ, Τσοκάνης, Μοράρ, Βασιλούδης, Αγρόδημος, Μανά και Μπελεβώνης.

Απόλλων: Χουάντερσον, Βάσιτς, Τζανετόπουλο, Λούκιτς, Βαφέα, Κοντοέ, Ναδάλες, Οριουέλα, Γκίνο, Πέδρο, Κονέ, Μπεντινέλι, Τριάδη, Ελ Χέλβε, Ακόστα, Γκαρός, Ντεφεντερίκο και Ντ’ Ούρσο.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 19:30 NS1

Στη Νέα Σμύρνη πέφτει η αυλαία της 13ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Εκεί, ο Πανιώνιος φιλοξενεί τον Λεβαδειακό και θέλει να επιστρέψει στις νίκες για να αναρριχηθεί στη βαθμολογία. Στην αποστολή πιστρέφουν μετά από περίπου έναν μήνα οι Παναγιώτης Κόρμπος και Σρνταν Σπιριντόνοβιτς. Ο αρχηγός του Πανιωνίου είχε υποστεί κάταγμα στο ζυγωματικό και από πριν αναμενόταν να λείψει για περίπου έναν μήνα. Από την πλευρά του, ο Σπιριντόνοβιτς είχε λείψει αρκετό διάστημα .

Ο Λεβαδειακός που βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, θέλει να μπορέσει να δείξει μια ανταγωνιστική εικόνα για να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Πανιώνιος: Κότνικ, Μαλέρμπ, Παπαγεωργίου, Κούρντι, Σαραμαντάς, Κότσιτς, Μπανανά, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Κόρμπος, Κεϊτά, Οικονομίδης, Μακρύλλος, Σιντί Αλί, Σπιριντόνοβιτς, Αλμπεργκ, Μασούρας, Ντουρμισάι.

Λεβαδειακός: Δεν έχει ανακοινωθεί

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button