Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Ηχηρή πρόκριση με ανατροπή για τον Όμβρο (φωτορεπορτάζ+γκολ+δηλώσεις)

Στο πλαίσιο της Α΄Φάσης του Κυπέλλου Φθιώτιδας «Αλέξανδρος Θεοφανόπουλος» ο Όμβρος Ομβριακής υποδέχθηκε στο γήπεδό του τον Πελασγιακό, στον επαναληπτικό του πρώτου αγώνα που είχε λήξει 3-1

Στο πλαίσιο της Α΄Φάσης του Κυπέλλου Φθιώτιδας «Αλέξανδρος Θεοφανόπουλος» ο Όμβρος Ομβριακής υποδέχθηκε στο γήπεδό του τον Πελασγιακό, στον επαναληπτικό του πρώτου αγώνα που είχε λήξει 3-1

Η ομάδα του Όμβρου Ομβριακής, έχοντας χάσει στη Πελασγία με 3-1 σκορ, έπαιζε σήμερα με τη πλάτη στον τοίχο και για τον λόγο αυτό τα έδωσε όλα για τη νίκη και την πρόκριση.

Και τα κατάφερε, καθώς κέρδισε με το «καθαρό» 3-0 κάνοντας την ανατροπή και «έριξε στο καναβάτσο» τον Πελασγιακό.

Το LamiaSports βρέθηκε στην Ομβριακή και ο Βαγγέλης Μπιζάτος σας μεταφέρει το ρεπορτάζ:

Ο επαναληπτικός γύρος του κυπέλλου Φθιώτιδας έλαβε χώρα στο γήπεδο της Ομβριακής με την ομώνυμη ομάδα να ανατρέπει το 3-1 του πρώτου αγώνα και να κερδίζει με 3-0 την ομάδα του Πελασγιακού, παίρνοντας έτσι αυτή το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού.

Η ομάδα του Νίκου Τσίγκα μπήκε αποφασιμένη να κερδίσει το ματς και να πάρει τι πρόκριση αφού μόλις στο 11΄ ο Κωσμάς έκανε επέλαση από την αριστερή πλευρά σούταρε από διαγώνια θέση αλλά ο Σκούρας απομάκρυνε τον κίνδυνο.

Δύο λεπτά αργότερα η ομάδα του Αϊβαλιώτη απάντησε στις ευκαιρίες με τον Τσαούση να εκτελεί κόρνερ από την δεξιά πλευρά να βρίσκει τον Μήτσο στην μικρή περιοχή αυτός προσπάθησε να σκοράρει με το κεφάλι όμως ο Μπάγιας μπλόκαρε την μπάλα.

Στο 33΄από την δεξιά πλευρά ο Ευαγγελόπουλος έπιασε ένα σουτ εκτός περιοχής αιφνιδιάζοντας τον Σκούρα κάνοντας το 1-0 το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η ομάδα του Όμβρου πήρε τον αέρα από τούς «πράσινους» υποχρεώνοντάς τους σε δύο σημαντικά λάθη.

Στο 49΄ ο Παπαβασιλείου έδιωξε λάθος η μπάλα χτύπησε στον Κούτα και έτσι έγινε το 2-0. Λίγα λεπτά μετά η ομάδα της Πελασγίας έχασε τρομερή ευκαιρία να κάνει το 2-1 με τον Μιχαηλίδη να περνάει από την αριστερή πλευρά να ξεπερνά και τον Μπάγια αλλά η μπάλα σταμάτησε σε πόδι αντίπαλου αμυντικού.

Ότι δεν έκανε ο Μιχαηλίδης το έκανε ο Γκαρίλας στο 63 λεπτό. Ο ποδοσφαιριστής της Ομβριακής εκμεταλλεύτηκε την ολιγορία του Παπαβασιλείου σε λανθασμένη έξοδο και με σουτ έκανε το το τελικό 3-0.

Η Ομβριακή κέρδισε και πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μητσιου, ο Κουτας ανέλαβε την εκτέλεση όμως έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Στο 80΄ ο Ευαγγελόπουλος έπιασε σουτ εκτός περιοχής αλλά ο Τσαούσης έδιωξε πάνω στην γραμμή.

Η ομάδα τού Πελασγιακού προσπάθησε να στείλει το ματς στην παράταση στις καθυστερήσεις με τον Κίτσιο να πιάνει μία κεφαλιά εντός της περιοχής του Όμβρου, όμως ο Μπάγιας κράτησε το μηδέν.


Το φωτορεπορτάζ του LamiaSports:

 

Διαβάστε επίσης

Back to top button