Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Ώρα BCL, ώρα Final 8

Η εκκρεμότητα της σεζόν 2019/20 στο Basketball Champions League αρχίζει να διεκπεραιώνεται από σήμερα, καθώς ανοίγει η αυλαία του Final 8.

Τζάμπολ στο Final 8 του Basketball Champions League για τη σεζόν 2019/20, ώστε να κλείσουν οι ανοιχτοί λογαριασμοί λόγω κορωνοϊού.

Η προηγούμενη αγωνιστική σεζόν διεκόπη βίαια λόγω της πανδημίας, ωστόσο… κούπα θα δοθεί μέσω της τουρνουά που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ.

Ελληνικό ενδιαφέρον σαφώς και υπάρχει, καθώς εκπρόσωπος του μπάσκετ της χώρας μας είναι η ΑΕΚ, που όμως αγωνίζεται αύριο, θέλοντας να επαναλάβει τον θρίαμβο του 2018, όταν κατέκτησε την κούπα.

Το πρόγραμμα, λοιπόν, αρχίζει από σήμερα, με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ, που θεωρούνταν από τα πολύ μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου πριν ξεσπάσει η πανδημία, να αντιμετωπίζει την ισπανική Σαν Πάμπλο Μπούργος στις 18:30. Η ομάδα του Χοάν Πενιαρόγια, ήταν επίσης μία από τις ομάδες είχαν ανεβάσει στροφές τον Μάρτιο και όλοι την υπολόγιζαν ως ένα ισχυρό αουτσάιντερ που θα μπορούσε να κάνει πολλές ζημιές.

Το αποψινό πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με την αναμέτρηση της Τουρκ Τέλεκομ από την Τουρκία, που αντιμετωπίζει την Ντιζόν. Σημειώνεται ότι οι δύο νικητές των ζευγαριών θα διασταυρωθούν στον ημιτελικό της Παρασκευής.

Σε ό,τι αφορά την Ένωση, θα κάνει την πρεμιέρα της αύριο (18:30), αντιμετωπίζοντας τη Νίμπουρκ από την Τσεχία, ενώ το τελευταίο ζευγάρι θα είναι ο ισπανικός εμφύλιος ανάμεσα στη Σαραγόσα και την Τενερίφη, με τον νικητή να διασταυρώνεται με αυτόν του Νίμπουρκ-ΑΕΚ.

Το αποψινό πρόγραμμα:

4. Χάποελ Ιερουσαλήμ (Ισραήλ)-Σαν Πάμπλο Μπούργκος (Ισπανία) 18:30
3. Τουρκ Τέλεκομ (Τουρκία)-Ντιζόν (Γαλλία) 21:30

Το αυριανό πρόγραμμα:

2. Νίμπουρκ (Τσεχία)-AEK (Ελλάδα) 18:30
1. Σαραγόσα (Ισπανία)-Τενερίφη (Ισπανία) 21:30

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου

Ημιτελικά

Νικητής 3 – Νικητής 4
Νικητής 1 – Νικητής 2

Κυριακή 4 Οκτωβρίου

Μικρός τελικός 17:00
Τελικός 20:00

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button