Α΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Ανώτερη σε όλα τα επίπεδα η Μαλεσίνα (φωτορεπορτάζ)

Δείχνει σε κάθε αγωνιστική πως είναι το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος η ΑΕ Μαλεσίνας.

Δείχνει σε κάθε αγωνιστική πως είναι το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος η ΑΕ Μαλεσίνας.

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας η ΑΕ Καλυβίων υποδέχθηκε στο γήπεδο του Φραντζή, την ΑΕ Μαλεσίνας σε ένα από τα πιο δυνατά παιχνίδια της αγωνιστικής.

Οι δύο ομάδες, πριν τον μεταξύ τους αγώνα συγκατοικούσαν στις πρώτες θέσεις έχοντας από 6 βαθμούς καθώς είχαν το απόλυτο.

Απόλυτο το οποίο συνέχισε να κρατά η Μαλεσίνα η οποία έβαλε πέντε γκολ στα Καλύβια και έφυγε από το Φραντζή με το τελικό σκορ 0-5.

Ήδη από το πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι «έδειξαν τα δόντια» τους…

Μόλις στο 15΄ο Φουρλεμάδης άνοιξε το σκορ για να έρθει λίγο αργότερα ο Πέππας με δυνατό σουτ να κάνει το 0-2, σκορ το οποίο παρέμεινε έως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Από το 30΄και μετά η ομάδα των Καλυβίων άρχισε να πιέζει και να πραγματοποιεί οργανωμένες επιθέσεις, πράγμα που έφερε σε δύσκολη θέση τους αντιπάλους.

Όμως, μία τόσο καλά δουλεμένη ομάδα όπως είναι αυτή της Μαλεσίνας, κατάφερε και ανέκαμψε και ξαναμπήκε στο ματς για τα καλά!

Στο 69΄ο Ζήσης Κωνσταντίνου ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3 ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Πέππας ξανά βρήκε δίχτυα για δεύτερη προσωπική φορά και τέταρτη για την ομάδα του.

Το τελικό 0-5 έκανε στο 82΄ο Μπονόβας…

Οι δύο βασικές ενδεκάδες των ομάδων:

ΑΕ Καλυβίων: Τσίτζηρας,Φίστι, Αναγνώστου, Ξηρομερίτης, Χαντζής, Γιώτης, Σαΐτης, Μπουσάι, Ρίζος, Τσώνης, Τσιγκόλης

ΑΕ Μαλεσίνας: Παπαμάρκου, Σέττος, Λελούδας Ν., Τσίντζας, Λελούδας Γ., Δέδες, Καλλής, Πέππας, Κωνσταντίνου, Φουρλεμάδης, Ρίζος Σ.

Δείτε το φωτορεπορτάζ του αγώνα από το LamiaSports:

Διαβάστε επίσης

Back to top button